Beste huisdier stofzuiger op basis van 44733 consumenten reviews (2021)

Beknopt: let op dat je een stofzuiger in huis haalt met flinke zuigkracht, een goed filter systeem (het liefste HEPA), inclusief mondstukken speciaal voor huisdieren en het belangrijkste, snel draaiende borstels / Turbo borstel.

stofzuiger huisdieren

We zijn natuurlijk allemaal gek op onze huisdieren! Helaas zijn we wat minder gek op het haar wat onze viervoeters verspreiden. De meeste stofzuigers zijn helaas niet in staat om effectief dit haar te verwijderen. Als jouw stofzuiger ook moeite heeft met het verwijderen dan is het wellicht tijd voor een nieuwe borstel of wellicht een nieuwe stofzuiger.

Laatste update: 24 January 2021


#1 stofzuiger voor huisdieren

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09

9.1/10 stofzuiger score

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 is op dit moment de best beoordeelde huisdier stofzuiger door consumenten. Deze huisdier stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 585 reviews. Op basis van deze 585 gevonden reviews scoort deze huisdier stofzuiger een 9.1. De huisdier stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door coolblue.nl voor €209.0.

Waarom naar dit advies luisteren?

Stofzuigerkiezen.nl luistert niet naar de marketing budgetten van grote merken of naar zogenaamde experts op het internet. Wij luisteren enkel naar de eindgebruiker, namelijk de consument. Op basis van eerlijke reviews die consumenten achterlaten selecteren wij de beste stofzuigers. Wil je andere consumenten helpen? Laat dat een goede review achter! Ons heb je al geholpen door op deze website te zijn, wij verdienen een commissie bij een verkochte stofzuiger.


Goedkope huisdier stofzuiger

Wil je graag niet al te veel geld uitgeven voor een nieuwe stofzuiger maar wel een stofzuiger die geschikt is voor huisdieren? Zie hier de best beoordeelde stofzuiger voor huisdieren onder de 100 euro. Deze stofzuiger zal geschikt zijn voor een huishouden met een kat, hond of ander harig dier.


Onze keuze voor een goedkope huisdier stofzuiger

Philips Performer Active Cat & Dog FC8578/09 - Stofzuiger met zak

8.4/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende huisdier stofzuiger is €125.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 8.4. In totaal zijn er 33 reviews gevonden voor deze stofzuiger.

Gemiddeld kost een huisdier stofzuiger €221. De duurste huisdier stofzuiger is €1449


Onze keuze voor een groot budget

Dyson V11 Animal Extra

9.0/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een 9.0. In totaal zijn er 39 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Beste huisdier stofzuiger op Coolblue

Wil je graag een stofzuiger voor je huisdier van coolblue.nl? Zie hier de beste huisdier stofzuiger van coolblue.nl

#1 op coolblue.nl
Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09
9.1/10 Our Score

Op basis van de in totaal 1420 reviews is de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 de beste stofzuiger van dit moment op coolblue.nl. Deze stofzuiger is zelf 304 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.1 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden voor €209.0.

Beste huisdier stofzuiger op bol.com

Wil je graag een stofzuiger voor je huisdier van bol.com? Zie hier de beste huisdier stofzuiger van bol.com

#1 op bol.com
Dyson V11 Animal
9.2/10 Our Score

Op basis van de in totaal 1420 reviews is de Dyson V11 Animal de beste stofzuiger van dit moment op bol.com. Deze stofzuiger is zelf 44 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.2 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden op de webwinkel bolcom.nl voor €658.0.

Huisdier stofzuigers van AEG

AEG heeft twee bekende stofzuigers voor huisdieren. De variant met zak en de variant zonder zak. Beide zijn goed beoordeelde stofzuigers en dus geschikt voor mensen met een viervoeter. Met zak: AEG VX7-2-CR-A Animal Edition. Zonder zak: AEG LX7-2-CR-A – Animal Edition

8.4/10 Stofzuiger score

AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak

AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 267 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 8.4. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €159.0.

8.6/10 Stofzuiger score

AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger

AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 382 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 8.6. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €201.5.


Huisdier stofzuiger met de meeste reviews

De huisdier stofzuiger met de meeste reviews is zeker een vermelding waard! Deze stofzuiger is dus door consumenten het vaakste beoordeeld.

Stofzuiger met meeste reviews: 585

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09

9.1/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 9.1. In totaal zijn er dus 585 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

Beste huisdier stofzuiger per type

De traditionele stofzuiger is nog steeds populair al zien we wel de steelstofzuiger en stofzuiger zonder zak steeds prominenter op de markt verschijnen. Welke type bij jou past ligt aan je wensen. Mensen die lang stofzuigen kiezen vaak niet voor een steelstofzuiger en mensen met een enorme hekel aan stofzuigen zullen kiezen voor een robotstofzuiger. Zie hieronder de top stofzuigers per type

beste steelstofzuiger
AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger
AEG QX8-1-45CR-A Animal Edition - Steelstofzuiger
  • Deze stofzuiger heeft in totaal 382 reviews en scoort een 8.6
  • De laatst gevonden prijs is €201.5 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger zonder zak
AEG LX7-2-CR-A - Animal Edition - Stofzuiger zonder zak
AEG LX7-2-CR-A - Animal Edition - Stofzuiger zonder zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.0
  • De laatst gevonden prijs is €181.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger met zak
Bosch Ingenius ProAnimal BGB8PET1 Serie | 8 - Stofzuiger met zak
Bosch Ingenius ProAnimal BGB8PET1 Serie | 8 - Stofzuiger met zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 8.9
  • De laatst gevonden prijs is €265.0 op bol.com
Bekijk op bol.com