Stofzuiger huisdierenStofzuigers speciaal ontworpen voor huisdieren


Let op dat je een stofzuiger in huis haalt met flinke zuigkracht, een goed filter systeem (het liefste HEPA), inclusief mondstukken speciaal voor huisdieren en het belangrijkste, snel draaiende borstels / Turbo borstel. Bekende serie: Cat & Dog

Ga de strijd aan met lastige haren en vieze geuren. Huisdieren vragen om een krachtige stofzuiger, maar welke?

Zit je huisdier veel op de trap dan wil je geen zware stofzuiger. Zit je huisdier veel op de bank of stoel dan wil je een stofzuiger die zich kan aanpassen voor deze ondergrond. Kortom, breng je wensen in kaart en kies de gewenste stofzuiger.

Onder €100,- heb je een budget stofzuiger, tussen €100,- en €200,- heb je een mid-range stofzuiger en boven de €200,- heb je een high-end stofzuiger.

Toppers voor huisdieren uitgelicht

Miele-Complete-C3-Cat-&-Dog-PowerLine

De Miele Complete C3 Cat & Dog is helaas niet zonder snoer en je zal stofzuigerzakken moeten blijven gebruiken. Echter is deze stofzuiger zeer krachtig! Met een beetje retro look ziet deze stofzuiger er goed uit. Door het Actief AirClean Filter worden hinderlijke geuren geabsorbeerd en is de uitblaaslucht schoon.

  • Heeft een turbo borstel geschikt voor hondenharen.
  • Standaard meegeleverd kierenzuigmond harde vloeren, turbobostel, zuigmond EcoTeq, reliëfborstel met natuurhaar
  • Geen vervelende geurtjes met het Active Air clean systeem.

Deze stofzuiger wordt gezien als de beste stofzuiger voor huisdieren. Op bol.com heeft de stofzuiger een 5 sterren! De stofzuiger is wel prijzig en kan dan ook zeker worden gezien als een high-end stofzuiger.

 

Bosch-BGS5335-Zoo'o-ProAnimal

De Bosch BGS5335 Zoo’o ProAnimal is een stofzuiger zonder zak. Wil je dus niet de kosten en het gedoe van stofzuigerzakken dan ga je voor deze huisdieren stofzuiger. De stofzuiger ziet er goed uit en is speciaal ontworpen voor mensen met huisdieren.

  • Beschikt over een roterende AirTurbo borstel
  • Standaard meegeleverd Combizuigmond, Kierenzuigmond, Meubelzuigmond, Parketzuigmond, Turbozuigmond
 De stofzuiger heeft een iets kleiner reservoir dan de Miele en is daarnaast 600 gram zwaarder. Het totale gewicht van deze stofzuiger komt op 8600 gram.
Bosch-BBH6256P1-Athlet-ProAnimal

De Bosch BBH6256P1 Athlet ProAnimal valt niet onder de slede stofzuigers maar onder de steelstofzuigers. Deze stofzuigers zijn draadloos en zuigen dus op een accu. Deze steelstofzuiger speciaal voor huisdieren heeft een accuduur van 60 minuten.

  • Beschikt over de benodigde roterende borstel (HighPower ProAnimal Brush)
  • EasyClean System
  • Inclusief  korte handgreep, bevestigbare adapter met slang en schouderband, meubel- en kierenmondstuk en autostoel mondstuk

Het gewicht van deze stofzuiger is maar 3800 gram. Een stuk lichter dus dan de slede stofzuigers. Kortom ben je al wat ouder en heb je liever een niet al te zware stofzuiger kies dan voor de Bosch BBH6256P1 Athlet ProAnimal.