AEG stofzuiger – Welk model kiezen?

Laatste update: 7 februari 2024 door Bram

AEG is een bekend en betrouwbaar merk op het gebied van huishoudelijke apparaten, waaronder stofzuigers. Wat AEG-stofzuigers bijzonder maakt, is hun innovatieve ontwerp en geavanceerde technologieën. Bovendien biedt het merk verschillende modellen die duurzaam zijn ontworpen en deels zijn gemaakt van gerecycled plastic. Een ander voordeel van AEG-stofzuigers is dat ze relatief stil zijn, met sommige modellen die een maximaal geluidsniveau van slechts 57 dB hebben en daarmee behoren tot de stilste stofzuigers van dit moment.

Als je op zoek bent naar een stofzuiger die stil, energiezuinig en milieuvriendelijk is, kan een AEG-stofzuiger een goede keuze zijn. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de stofzuigers van dit merk, inclusief de verschillende modellen en productlijnen die zijn ontworpen voor verschillende doeleinden.

aeg stofzuigers

Best beoordeelde AEG stofzuiger

AEG biedt verschillende aan stofzuigermodellen, waaronder steelstofzuigers, robotstofzuigers en traditionele stofzuigers met of zonder zak. Over het algemeen worden stofzuigers met zak beter gewaardeerd vanwege het feit dat ze minder onderhoud vergen en beter geschikt zijn voor mensen met allergieën. Bij AEG is dit niet anders, aangezien stofzuigers met zak over het algemeen het best worden beoordeeld, zoals blijkt uit de gegevens hieronder.

ModelBeoordelingPrijsBest beoordeelde stofzuiger
Stofzuiger met zak9.1€ 264,95AEG AB61H6SW 6000 Allergy
Stofzuiger zonder zak8.9€ 199,-AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL
Steelstofzuiger9.1€ 365,-AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE
Robotstofzuiger8.0€ 547,-AEG RX9-2-4ANM

Bekijk hieronder de best beoordeelde stofzuiger van AEG.

AEG AB61H6SW 6000 Allergy

AEG AB61H6SW 6000 Allergy

Met een 9.0 en 14reviews is dit de één van de best beoordeelde AEG stofzuiger. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (73 dB). De stofzuiger weegt 5 kg en heeft een actieradius van 12 m. De stofzuiger is voorzien van een HEPA 14-filter en daarmee geschikt voor huishoudens met personen die last hebben van allergieën. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor een huishouden met huisdieren. Bij de stofzuiger krijg je dan ook een mini-turboborstel waarmee je makkelijk dierenharen kunt verwijderen. Dit model is gemaakt van 50% gerecycled kunststof en daarmee een duurzame keuze.

Verschillende stofzuigers van AEG met zak

Aeg stofzuiger met zak
Met een stofzuiger met zak heb je minder onderhoud en beter voor mensen met allergieën.

Net als vele andere merken heeft AEG verschillende series stofzuigers. Als we kijken naar de stofzuigers met zak, zijn er drie verschillende modellen beschikbaar. Naast variaties in uiterlijk, hebben deze series ook verschillende functies en eigenschappen. Hieronder staan de verschillende series van AEG-stofzuigers met zak beschreven:

 • VX6 serie – Krachtige en compacte stofzuiger met zak. Deze modellen hebben goede filtratie en goede wendbaarheid.
 • VX82 serie – Stofzuigers uit deze serie zijn extreem stil, zo hebben ze een maximaal geluidsniveau van 58 dB. Ook zijn deze modellen duurzaam, doordat ze gemaakt zijn van gerecycled plastic.
 • 6000 serie – Dit zijn de nieuwste stofzuigers met zak modellen van AEG, deze modellen hebben hogere geluidsniveau, hebben goede filtratie en zijn ook deels gemaakt van gerecycled plastic.

Binnen elke serie zijn er ook meerdere modellen beschikbaar, die verschillen in kleur, materiaal, prijs en accessoires. Elk model is speciaal ontworpen voor specifieke doeleinden. Zo is bijvoorbeeld de ANIM-versie ontwikkeld voor huishoudens met huisdieren. Bij het bekijken van de verschillende modellen is het belangrijk om te letten op de bijgeleverde accessoires. Als je een kwetsbare vloer hebt, is het bijvoorbeeld handig om te kijken of de stofzuiger een parketborstel heeft. Hieronder vind je de best beoordeelde AEG stofzuiger met zak per serie:

AEG AB61H6SW 6000 Allergy

AEG AB61H6SW 6000 Allergy

Met een 9.0 en 14reviews is dit de één van de best beoordeelde AEG stofzuiger. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (73 dB). De stofzuiger weegt 5 kg en heeft een actieradius van 12 m. De stofzuiger is voorzien van een HEPA 14-filter en daarmee geschikt voor huishoudens met personen die last hebben van allergieën. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor een huishouden met huisdieren. Bij de stofzuiger krijg je dan ook een mini-turboborstel waarmee je makkelijk dierenharen kunt verwijderen. Dit model is gemaakt van 50% gerecycled kunststof en daarmee een duurzame keuze.

AEG VX82-1-2MG

AEG VX82-1-2MG

Met een 9.0 en 403 reviews is dit de best beoordeelde stille stofzuiger. Gezien het vele thuiswerken en kleine ruimtes, maar ook door de verbeterde technologie worden stille stofzuigers steeds populairder. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Erg stil (tot 60 dB). De stofzuiger weegt 7310 g. Verder is het een stofzuiger Met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht.

AEG VX6-2-CR-A

AEG VX6-2-CR-A

Met een 8,8 en 1286 reviews is dit de best beoordeelde kleine stofzuiger. Deze stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is vrij luid (76 dB). De stofzuiger weegt 4,26 kg. Verder is het een stofzuiger met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger, de zuigkracht en de compactheid.

Toch liever een AEG zonder zak?

Of je nu kiest voor een stofzuiger met of zonder zak, beide modellen hebben voor- en nadelen. Bij een stofzuiger zonder zak hoef je geen extra kosten te maken voor stofzuigerzakken. Wel moet je meer tijd besteden aan onderhoud, omdat het reservoir van de stofzuiger regelmatig moet worden schoongemaakt. Bij een stofzuiger met zak gooi je simpelweg de volle zak weg en vervang je deze door een nieuwe. Wanneer je last hebt van allergieën, is een stofzuiger met zak echter de betere keuze, omdat de meeste stofdeeltjes worden opgevangen in de stofzak. Bij een zakloze stofzuiger komt er veel stof vrij bij het legen van het reservoir, wat niet ideaal is voor mensen met allergieën. Ook moet je met een zakloze stofzuiger rekening houden met een hogere geluidsniveau.

Wil je een zakloze stofzuiger van AEG dan heb je de keuze uit vier verschillende series:

 • AEG LX9 serie – Dit zijn de krachtigste zakloze stofzuigers van AEG. Deze modellen hebben goede filtratie en een groot bereik (actieradius van 12 meter)
 • AEG LX7 serie – Deze modellen zijn lager geprijsd en zijn compacter (actieradius van 9 meter)
 • AEG LX5 serie – Goedkopere en compacte modellen
 • AEG 6000 serie – Nieuwste modellen van AEG zijn erg compact en hebben een groot werkbereik (12 meter)

De verschillende series van stofzuigers hebben elk een uniek uiterlijk, maar binnen elke serie zijn er ook diverse modellen om uit te kiezen. Deze modellen variëren in kleur, materiaal en accessoires die worden meegeleverd. Zo is er bijvoorbeeld de rode LX7-2-ANIM stofzuiger, die speciaal ontworpen is voor huishoudens met huisdieren en wordt geleverd met een turboborstel voor het verwijderen van dierenharen. Naast de ANM-modellen zijn er ook de bekende OKO-versies, die deels gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Hieronder vind je de best beoordeelde AEG-stofzuigers uit verschillende series:

AEG LX9-3-OKO

AEG LX9-3-OKO

Met een 8.8 en 72 reviews is dit de een goed beoordeelde stofzuiger van AEG. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (72 dB). De stofzuiger is vrij zwaar en weegt 7,94 kg. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor allergieën (HEPA 13-filter). Een ander pluspunt is dat dit ook een duurzame keuze is, want de stofzuiger is gemaakt van gerecycled plastic.

AEG LX7-2-ANIM

AEG LX7-2-ANIM

De AEG LX7-2-ANIM is een stofzuiger zonder zak en is op dit moment de best beoordeelde AEG stofzuiger zonder zak door consumenten. Deze stofzuiger krijgt van gebruikers een score van 8.5. Ook dit model heeft veel zuigkracht, is erg wendbaar en heeft een turboborstel voor het opzuigen van dierenharen.

Verkrijgbaar bij:

coolblue.nl (€159,00)
AEG LX5-2-2SW

AEG LX5-2-2SW

Met een 7,6 en 24 reviews is dit een goed beoordeelde kleine stofzuiger. Deze stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is vrij luid (80 dB). De stofzuiger weegt 4,5 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger, de zuigkracht en de compactheid.

AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL

AEG AL61A4UG 6000 ANIMAL

Met een 8.9 en 31reviews is dit een goed beoordeelde kleine stofzuiger. Deze stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (74 dB). De stofzuiger weegt 5,4 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. Dit model ook is ook geschikt voor huishoudens met huisdieren en personen die last hebben van allergieën, zo krijg je bij dit model een turboborstel.

Draadloos stofzuigen met een steelstofzuiger van AEG

AEG biedt ook diverse draadloze steelstofzuigers waarmee je zonder snoer kunt stofzuigen. Dit is handig omdat je niet gebonden bent aan een bepaalde snoerlengte en vrij door het huis kunt bewegen. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de beperkte gebruiksduur van de stofzuiger, aangezien deze werkt op een accu.

Het kan lastig zijn om onderscheid te maken tussen de verschillende series van AEG. Het belangrijkste verschil zit in de vorm van de steelstofzuiger. Sommige modellen zijn uitgerust met een geïntegreerde kruimeldief, wat handig is omdat je de kruimeldief gemakkelijk uit de steel kunt halen. De modellen zonder geïntegreerde kruimeldief (8000-serie) zijn krachtiger en hebben een langere accuduur. Bovendien is het bij deze modellen mogelijk om de accu te verwisselen, waardoor je de gebruiksduur aanzienlijk kunt verlengen door een extra accu aan te schaffen.

aeg steelstofzuiger met kruimeldief
Zo ziet een steelstofzuiger met geïntegreerde kruimeldief eruit

Verschillende AEG-steelstofzuiger series:

 • 3000-serie
 • 5000-serie
 • 7000-serie
 • 8000-serie
 • QX9-serie
 • QX8-serie
 • QX7-serie
 • QX6-serie
 • LX7-serie

Veel van de bovenstaande series zijn niet (meer) leverbaar, hieronder vind je modellen uit verschillende series nog wel beschikbaar zijn. Per serie hebben we de best beoordeelde model gevonden. Bij het selecteren van verschillende modellen is het belangrijk om op de bijgeleverde accessoires te letten. Deze accessoires bepalen namelijk de geschiktheid van een stofzuiger voor specifieke doeleinden, net als bij andere stofzuigers.

AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE

AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE

Met een 9.1 en 18 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (79 dB). De stofzuiger weegt 2,88 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 minuten en is geschikt voor veel verschillende vloertypes.

AEG QX9-1-ULT

AEG QX9-1-ULT

Met een 8.8 en 195 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is gemiddeld (78 dB). De stofzuiger weegt 2,75 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een gebruiksduur heeft van 25 min. Ook heeft de stofzuiger een handige parkeerstand, hiermee kun je de stofzuiger staand neerzetten tijdens het stofzuigen.

AEG CX7-1-35WK

AEG CX7-1-35WK

Met een 8.6 en 12 reviews is dit de een goed beoordeelde stofzuiger van AEG. De stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is erg luid (79 dB). De stofzuiger weegt 2,44 kg en heeft ook een geïntegreerde kruimeldief. Verder is de stofzuiger zakloos en is de stofzuiger geschikt voor allergieën (HEPA 13-filter) en voor een huishouden met huisdieren (gemotoriseerde zuigmond).

AEG QX6-ANIM

AEG QX6-ANIM

Deze AEG QX6-ANIM is een steelstofzuiger met een handige losse kruimeldief, deze kruimeldief kun je eenvoudig uit de steel pakken. Dit model wordt geleverd met een speciale dierenharenborstel en mini turboborstel voor het opzuigen van dierenharen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com

AEG VX82 één van de stilste stofzuigers (en duurzaam)

stille stofzuiger
Momenteel zijn de AEG VX82 stofzuigers één van de stilste stofzuigers

Op dit moment zijn de AEG VX82 stofzuigers erg populair vanwege verschillende eigenschappen die de stofzuigers tot een uitstekende keuze maken. Zo zijn deze stofzuigers zeer stil en hebben ze een maximaal geluidsniveau van slechts 57 dB, wat laag is voor een stofzuiger. Hierdoor kun je tijdens het stofzuigen gewoon een normaal gesprek voeren.

Bovendien zijn deze stofzuigers een duurzame keuze, omdat ze energiezuinig zijn en gemaakt zijn van gerecycled plastic. Het percentage gerecycled plastic verschilt per model. De AEG VX82 ECO is zelfs voor 75% gemaakt van gerecycled plastic. Dit model beschikt ook over een parketborstel, waardoor het geschikt is voor kwetsbare vloeren.

Hieronder vind je de AEG VX82 modellen die nu beschikbaar zijn. Hierbij heb je een keuze voor een instap model (VX82-1-2MG), een uitgebreide versie met meer accessoires (VX82-1-5DB) en een duurzame keuze (VX82-1-ECO). Verschil tussen deze modellen zit hem in accessoires, kleur en natuurlijk ook de prijs.

AEG VX82-1-ECO

AEG VX82-1-ECO

 • Type stofzuiger: Stofzuiger met zak
 • Geluidsniveau: 57 dB
 • Gewicht: 7,3 kg
 • Snoerlengte: 9 meter
AEG VX82-1-2MG

AEG VX82-1-2MG

Met een 9.0 en 403 reviews is dit de best beoordeelde stille stofzuiger. Gezien het vele thuiswerken en kleine ruimtes, maar ook door de verbeterde technologie worden stille stofzuigers steeds populairder. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Erg stil (tot 60 dB). De stofzuiger weegt 7310 g. Verder is het een stofzuiger Met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht.

AEG VX82-1-5DB

AEG VX82-1-5DB

Met een 9.0 en 417 reviews is dit de goed beoordeelde stofzuiger. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Erg stil (57 dB). De stofzuiger weegt 7,13 kg en is voorzien van een HEPA 13-filter. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor allergieën en een huishouden met huisdieren. Een ander pluspunt is dat dit ook een duurzame keuze is, want de stofzuiger is deels (55%) gemaakt van gerecycled plastic. Dit model is de meest uitgebreide van de serie en wordt geleverd met parketborstel en een 3-in-1 accessoire.

Waarom is een stofzuiger van AEG een goede keuze?

Als je besluit om een AEG-stofzuiger te kopen, kun je er zeker van zijn dat je een hoogwaardige stofzuiger in huis haalt. AEG-stofzuigers worden goed beoordeeld door consumenten, wat aangeeft dat gebruikers erg tevreden zijn over hun prestaties. Bovendien zijn er nog andere factoren die AEG-stofzuigers tot een verstandige keuze maken:

 1. Veelzijdig aanbod: AEG biedt een breed scala aan stofzuigers, waaronder steelstofzuigers, stofzuigers met en zonder zak en robotstofzuigers. Elk model heeft verschillende series die goed scoren op verschillende vlakken. Hoewel dit de keuze van de juiste stofzuiger wat uitdagender kan maken, betekent dit wel dat er altijd een AEG-stofzuiger is die past bij jouw wensen, behoeften en huishouden.
 2. Duurzaam keuze: Bovendien houdt AEG bij het ontwikkelen en produceren van de stofzuigers rekening met duurzaamheid, wat betekent dat ze energiezuinig zijn en gerecycled plastic gebruiken. Veel AEG-stofzuigers zijn ook bijzonder krachtig, waardoor ze zorgen voor een optimaal schoonmaakresultaat.
 3. Krachtige stofzuigers: AEG-stofzuigers zijn ook bijzonder krachtig, waardoor ze zorgen voor een optimaal schoonmaakresultaat.
 4. Mooie stofzuigers: ook het design van de stofzuigers is erg mooi, kies je voor een stofzuiger van AEG dan haal je ook een mooie stofzuiger in huis (veel consumenten vinden dit ook belangrijk).
 5. Goed beoordeeld door consumenten: AEG krijgt goede beoordelingen van zowel consumenten als gebruikers.
 6. Garantie: AEG hanteert ook een fabrieksgarantie van 2 jaar, waarbij je onder andere recht hebt op gratis reparatie bij storing van het apparaat door defecte functionele defecten (let wel op dat je je apparaat bij AEG registreert).

Wanneer je een nieuwe stofzuiger gaat kopen, is het essentieel om rekening te houden met het huishouden waar je de stofzuiger gaat gebruiken. Bedenk op wat voor oppervlakken je de stofzuiger gaat gebruiken en kies daar het juiste model op uit. Als je bijvoorbeeld een kwetsbare vloer hebt, is het verstandig om een stofzuiger met parketborstel te kiezen.

Met een 9.0 en 14reviews is dit de één van de best beoordeelde AEG stofzuiger. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (73 dB). De stofzuiger weegt 5 kg en heeft een actieradius van 12 m. De stofzuiger is voorzien van een HEPA 14-filter en daarmee geschikt voor huishoudens met personen die last hebben van allergieën. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor een huishouden met huisdieren. Bij de stofzuiger krijg je dan ook een mini-turboborstel waarmee je makkelijk dierenharen kunt verwijderen. Dit model is gemaakt van 50% gerecycled kunststof en daarmee een duurzame keuze.

Met een 9.0 en 14reviews is dit de één van de best beoordeelde AEG stofzuiger. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (73 dB). De stofzuiger weegt 5 kg en heeft een actieradius van 12 m. De stofzuiger is voorzien van een HEPA 14-filter en daarmee geschikt voor huishoudens met personen die last hebben van allergieën. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor een huishouden met huisdieren. Bij de stofzuiger krijg je dan ook een mini-turboborstel waarmee je makkelijk dierenharen kunt verwijderen. Dit model is gemaakt van 50% gerecycled kunststof en daarmee een duurzame keuze.

Met een 9.0 en 403 reviews is dit de best beoordeelde stille stofzuiger. Gezien het vele thuiswerken en kleine ruimtes, maar ook door de verbeterde technologie worden stille stofzuigers steeds populairder. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Erg stil (tot 60 dB). De stofzuiger weegt 7310 g. Verder is het een stofzuiger Met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht.

Met een 8,8 en 1286 reviews is dit de best beoordeelde kleine stofzuiger. Deze stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is vrij luid (76 dB). De stofzuiger weegt 4,26 kg. Verder is het een stofzuiger met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger, de zuigkracht en de compactheid.

Met een 8.8 en 72 reviews is dit de een goed beoordeelde stofzuiger van AEG. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (72 dB). De stofzuiger is vrij zwaar en weegt 7,94 kg. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor allergieën (HEPA 13-filter). Een ander pluspunt is dat dit ook een duurzame keuze is, want de stofzuiger is gemaakt van gerecycled plastic.

Met een 7,6 en 24 reviews is dit een goed beoordeelde kleine stofzuiger. Deze stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is vrij luid (80 dB). De stofzuiger weegt 4,5 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger, de zuigkracht en de compactheid.

Met een 8.9 en 31reviews is dit een goed beoordeelde kleine stofzuiger. Deze stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (74 dB). De stofzuiger weegt 5,4 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. Dit model ook is ook geschikt voor huishoudens met huisdieren en personen die last hebben van allergieën, zo krijg je bij dit model een turboborstel.

Met een 9.1 en 18 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (79 dB). De stofzuiger weegt 2,88 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 minuten en is geschikt voor veel verschillende vloertypes.

Met een 8.8 en 195 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is gemiddeld (78 dB). De stofzuiger weegt 2,75 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een gebruiksduur heeft van 25 min. Ook heeft de stofzuiger een handige parkeerstand, hiermee kun je de stofzuiger staand neerzetten tijdens het stofzuigen.

Met een 8.6 en 12 reviews is dit de een goed beoordeelde stofzuiger van AEG. De stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is erg luid (79 dB). De stofzuiger weegt 2,44 kg en heeft ook een geïntegreerde kruimeldief. Verder is de stofzuiger zakloos en is de stofzuiger geschikt voor allergieën (HEPA 13-filter) en voor een huishouden met huisdieren (gemotoriseerde zuigmond).

 • Type stofzuiger: Stofzuiger met zak
 • Geluidsniveau: 57 dB
 • Gewicht: 7,3 kg
 • Snoerlengte: 9 meter

Met een 9.0 en 403 reviews is dit de best beoordeelde stille stofzuiger. Gezien het vele thuiswerken en kleine ruimtes, maar ook door de verbeterde technologie worden stille stofzuigers steeds populairder. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Erg stil (tot 60 dB). De stofzuiger weegt 7310 g. Verder is het een stofzuiger Met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht.

Met een 9.0 en 417 reviews is dit de goed beoordeelde stofzuiger. De stofzuiger valt in de categorie: Traditionele stofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Erg stil (57 dB). De stofzuiger weegt 7,13 kg en is voorzien van een HEPA 13-filter. Verder is het een stofzuiger met zak en is de stofzuiger geschikt voor allergieën en een huishouden met huisdieren. Een ander pluspunt is dat dit ook een duurzame keuze is, want de stofzuiger is deels (55%) gemaakt van gerecycled plastic. Dit model is de meest uitgebreide van de serie en wordt geleverd met parketborstel en een 3-in-1 accessoire.