Beste goedkope stofzuiger op basis van 44733 consumenten reviews (2021)

Kies voor de best beoordeelde goedkope stofzuiger (onder de 100 euro)

Wanneer je geen honderden euro’s kunt of wilt spenderen aan een stofzuiger kies je voor een goedkoop model. Geen zorgen, ook onder de honderd euro kun je een prima stofzuiger vinden die jouw huis prima kan reinigen. Uiteraard zullen de prestaties wat minder zijn maar it will get the job done!

Laatste update: 24 January 2021


#1 goedkope stofzuiger op 2 webwinkels

Miele Complete C3 PowerLine Allergy

9.4/10 stofzuiger score

Miele Complete C3 PowerLine Allergy is op dit moment de best beoordeelde goedkope stofzuiger door consumenten. Deze goedkope stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 80 reviews. Op basis van deze 80 gevonden reviews scoort deze goedkope stofzuiger een 9.4. De goedkope stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door coolblue.nl voor €249.0.

Goedkope stofzuiger zonder zak of met zak

Wil je ook graag kosten besparen op stofzuigerzakken? Dan wil je een stofzuiger zonder zak. Een stofzuiger zonder zak zal te legen zijn boven de prullenbak. De stofzuiger heeft geen stofzuigerzakken meer nodig.

Wil je echter een meer hygiënische manier van het vuil weggooien en daarnaast een grotere capaciteit? Dan kies je eerder voor een stofzuiger met zak.Goedkope stofzuiger zonder zak

Rowenta Compact Power RO3733 - Stofzuiger zonder zak

8.5/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende goedkope stofzuiger is €99.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 8.5. In totaal zijn er 77 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Goedkope stofzuiger met zak

Primo VC17-WS - Stofzuiger met zak

9.6/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een 9.6. In totaal zijn er 31 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Goedkope stofzuiger met de meeste reviews

Op zoek naar een bekende goedkope stofzuiger? Een stofzuiger die al door talloze consumenten is beoordeeld. Het is nog niet bewezen maar vaak zijn stofzuigers die erg vaak zijn beoordeeld wel kwalitatief goede stofzuigers aangezien veel consumenten hebben besloten om deze stofzuiger aan te schaffen.

Stofzuiger met meeste reviews: 1273

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond

9.3/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 9.3. In totaal zijn er dus 1273 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

beste goedkope steelstofzuiger
Primo PR501SV 3-in-1 steelstofzuiger draadloos - 18,5V - grijs/blauw
Primo PR501SV 3-in-1 steelstofzuiger draadloos - 18,5V - grijs/blauw
  • Deze stofzuiger heeft in totaal 63 reviews en scoort een 9.2
  • De laatst gevonden prijs is €65.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste goedkope stofzuiger zonder zak
Rowenta Compact Power RO3733 - Stofzuiger zonder zak
Rowenta Compact Power RO3733 - Stofzuiger zonder zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 8.5
  • De laatst gevonden prijs is €99.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste goedkope stofzuiger met zak
Primo VC17-WS - Stofzuiger met zak
Primo VC17-WS - Stofzuiger met zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.6
  • De laatst gevonden prijs is €50.0 op bol.com
Bekijk op bol.com