Beste stille stofzuiger op basis van 57521 consumenten reviews (2021)

Weinig decibel EN een flinke zuigkracht. Als consument verwachten we, hoe meer zuigkracht hoe meer decibel. Maar hee we leven in een tijd waar machines zelf kunnen nadenken dusja we hebben tegenwoordig ook stille stofzuigers met een flinke zuigkracht.

Eh, een stille stofzuiger? 

20 decibel : ritselen van blaadjes op de grond

30 decibel : mensen die aan het fluisteren zijn

50 – 60 decibel : stille stofzuiger

75 decibel : een lawaaiige stofzuiger

80 decibel : jouw wekker ’s ochtends

110 decibel : een kettingzaag

stille stofzuiger

Een stille stofzuiger is net zo luid als een pruttelend koffiezetapparaat.

Laatste update: 30 November 2021


#1 best beoordeelde stille stofzuiger

Miele Complete C3 Silence - Stofzuiger met zak

9.2/10 stofzuiger score

Miele Complete C3 Silence - Stofzuiger met zak is op dit moment de best beoordeelde stille stofzuiger door consumenten. Deze stille stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 200 reviews. Op basis van deze 200 gevonden reviews scoort deze stille stofzuiger een 9.2. De stille stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €244.7.

De verschillende geluidsniveau’s horen?

In het volgende zeer handige fillmpje van Coolblue kan je de verschillende geluidsniveau’s horen. Ondanks dat er niet heel veel decibel tussen lawaaiige en stille modellen zit hoor je toch een enorm verschil tussen een stofzuiger met meer dan 75 decibel ten opzichte van een stofzuiger met maar 58 decibel.

 Goedkope stille stofzuiger

Bosch Prosilence BGLS4SIL2 Serie | 4 - Stofzuiger met zak

9.2/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €205 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende stille stofzuiger is €169.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 9.2. In totaal zijn er 51 reviews gevonden voor deze stofzuiger.

Gemiddeld kost een stille stofzuiger €205. De duurste stille stofzuiger is €279


Onze keuze voor een groot budget

Miele Complete C3 Silence - Stofzuiger met zak

9.2/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €205. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een 9.2. In totaal zijn er 200 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Best beoordeelde stille stofzuiger op coolblue.nl

Coolblue.nl heeft een aparte categorie voor stille stofzuigers, dit geeft aan dat veel consumenten inderdaad op zoek zijn naar een stofzuiger die specifiek weinig geluid maakt. Wil je de best beoordeelde stille stofzuiger op Coolblue kopen, zie hieronder de stille stofzuiger die op basis van consumenten reviews het beste scoort.

#1 op coolblue.nl
Miele Complete C3 EcoLine Silence
9.2/10 Our Score

Op basis van de in totaal 2804 reviews is de Miele Complete C3 EcoLine Silence de beste stofzuiger van dit moment op coolblue.nl. Deze stofzuiger is zelf 123 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.2 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden voor €260.0.

Best beoordeelde stille stofzuiger op bol.com

Bol.com heeft een groot assortiment aan stille stofzuigers. Zie hieronder de best beoordeelde stille stofzuiger op bol.com.

#1 op bol.com
Rowenta Silence Force Cyclonic RO7691 - Stofzuiger zonder zak
9.2/10 Our Score

Op basis van de in totaal 2804 reviews is de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7691 - Stofzuiger zonder zak de beste stofzuiger van dit moment op bol.com. Deze stofzuiger is zelf 222 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.2 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden op de webwinkel bolcom.nl voor €229.0.

Nieuwe stille stofzuigers van AEG

Als je tijdens het stofzuigen graag meezingt met de radio of je kinderen nog gezellig naar tv wilt laten kijken, heb je een stil model nodig. Bij stofzuigers wordt een geluidsniveau van 60 dB gezien als de grens tussen een normale stofzuiger en een stille stofzuiger. Modellen die minder dan 60 dB produceren zijn dus stille stofzuigers. In de AEG VX8 serie zitten diverse fantastische modellen die zelfs maar 57 dB voortbrengen. Deze super stille stofzuigers zijn uitgerust met het AEG PureSound-systeem. Hierbij zorgt een combinatie van een innovatieve stille motor en een perfect afgedicht mondstuk voor een zeer stille werking op alle typen vloeren. Het is goed om te weten dat in het decibel-stelsel een afname van 3 dB een halvering van het geluid betekent. Een 57 decibel stofzuiger is dus twee keer zo stil als een model van 60 dB. In huis is 57 dB ongeveer vergelijkbaar met het geluid van een pruttelende waterkoker. Met de VX8 silence stofzuigers van AEG kun je tijdens het reinigen van je woonkamer een normaal gesprek voeren met huisgenoten.

AEG VX82-1-2MG
De AEG VX82-1-2MG stofzuiger met zak heeft naast het PureSound-systeem ook andere hoogwaardige technologie aan boord. Met het OneGo PowerClean mondstuk werkt dit model optimaal op harde vloeren (tegels, zeil), houten vloeren (parket, laminaat), hoogpolige en laagpolige tapijten. Met een eenvoudige draaiknop kun je kiezen uit vier vermogensstanden en een SmartMode. In de intelligente SmartMode ontdekt een sensor het vloertype en wordt de zuigkracht automatisch aangepast. Zo kun je zonder te schakelen van de laminaatvloer naar het tapijt gaan. De AEG VX82-1-2MG heeft uiteenlopende features voor efficiëntie en gebruiksgemak. De parketborstel is voorzien van lange borstelharen, zodat er geen krasjes op je nieuwe vloer komen. Om meubels van stof en kruimels te ontdoen, is er een handig 3-in-1 opzetstuk. Eerst zuig je met de meubelborstel alle stof van je bank, hierna maak je met de kierzuigmond de naden schoon en vervolgens gebruik je de zachte afstofborstel om kruimels van het tafelblad te zuigen. Schone luchtfiltratie zorgt ervoor dat alle stof en vuil in de stofzuiger blijft zitten. Op een klein scherm wordt aangegeven wanneer de stofzak moet worden vervangen.

AEG VX82-1-ÖKO
Dankzij de stille technologie van de AEG VX82-1-ÖKO stoor je niemand in huis tijdens het stofzuigen. Het toestel werkt geruisloos op alle vloeren (tegels, hout, laminaat) en tapijten (laagpolig, hoogpolig). Voor de zuigkracht zijn er vier standen én een SmartMode, waarbij de stofzuiger zelf een beoordeling van het vloertype maakt en het vermogen hierop instelt. Dit is bijzonder handig als je bij het stofzuigen vaak van tegels naar parket of van laminaat naar tapijt gaat. Op de AEG VX82-1-ÖKO zit een speciale allergiefilter. Dankzij deze excellente uitblaasfilter kunnen mensen met een stofallergie het apparaat probleemloos gebruiken. Om tapijten goed te ontdoen van dierenharen, heeft de stofzuiger een turboborstel. Met behulp van de lichtgewicht AeroPro aluminium telescopische buis en de mogelijkheid om horizontaal en verticaal te parkeren beweeg je soepel door elke ruime. Zachte wielen behoeden je vloer voor krasjes en zachte stootranden voorkomen dat het apparaat tegen je meubels en muren schuurt. Bij het dragen van de stofzuiger zorgt een speciaal ontworpen draaghandgreep voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht (7.3 kg).

AEG VX82-1-2MG

8.8/10 Stofzuiger score

AEG VX82-1-2MG

AEG VX82-1-2MG is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 398 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 8.8. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door coolblue.nl voor €219.0.

AEG VX82-1-ÖKO

8.8/10 Stofzuiger score

AEG VX82-1-ÖKO

AEG VX82-1-ÖKO is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 398 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 8.8. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door coolblue.nl voor €229.0.


Stille stofzuiger met de meeste reviews

Stofzuiger met meeste reviews: 757

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09

9.0/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 9.0. In totaal zijn er dus 757 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

beste stille van AEG
AEG VX82-1-ÖKO
AEG VX82-1-ÖKO
  • Deze stofzuiger heeft in totaal 398 reviews en scoort een 8.8
  • De laatst gevonden prijs is €229.0 op coolblue.nl
Bekijk op coolblue.nl
beste stille stofzuiger van Philips
Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09
Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.0
  • De laatst gevonden prijs is €179.0 op coolblue.nl
Bekijk op coolblue.nl
beste stille stofzuiger van Miele
Miele Complete C3 Silence - Stofzuiger met zak
Miele Complete C3 Silence - Stofzuiger met zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.2
  • De laatst gevonden prijs is €244.7 op bol.com
Bekijk op bol.com