Beste auto stofzuiger op basis van 44733 consumenten reviews (2021)

Laatste update: 24 January 2021


#1 best beoordeeld op dit moment

JAP Tornado S3 - Alles in één kruimeldief - Vast en vloeibaar - 5 kopstukken - Snoerloos - 22,2V - Carbon

9.6/10 stofzuiger score

JAP Tornado S3 - Alles in één kruimeldief - Vast en vloeibaar - 5 kopstukken - Snoerloos - 22,2V - Carbon is op dit moment de best beoordeelde auto stofzuiger door consumenten. Deze auto stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 25 reviews. Op basis van deze 25 gevonden reviews scoort deze auto stofzuiger een 9.6. De auto stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €65.0.

Stofzuiger voor je auto, hier moet je op letten.

flexibel mondstuk auto stofzuigerWanneer je een stofzuiger voor je auto aanschaft wil je sowieso een flexibel mondstuk. In je auto zitten talloze moeilijk bereikbare plekjes, plekjes waar vaak ook nog de meeste kruimels liggen. Je wilt dus een kruimelzuiger met een flexibele kop waar je overal mee bij kan.

Naast een flexibel mondstuk wil je ook nadenken over de aansluiting. Er zijn stofzuigers voor in de auto die je kan aansluiten op een 12V aansteker aansluiting, deze stofzuigers worden dan ook gezien als echte ‘auto stofzuigers‘. De meeste kruimelzuigers voor in de auto zullen echter hetzelfde werken als een normale kruimelzuiger, dus met een oplaadstation.

Enkel consumentenreviews en producten van bol.com zijn meegenomen in de selectie op deze pagina.


Philips MiniVac FC6149/01

Een kruimeldief die wil graag willen noemen ook al is deze niet altijd de best beoordeelde is de Philips MiniVac, deze kruimeldief lijkt erg in de smaak te vallen bij consumenten die deze kruimeldief gebruiken voor de auto. Aangezien deze consumenten zeer tevreden zijn over de prestaties die de kruimeldief levert, bijvoorbeeld bij het zuigen van matten, willen we deze graag hier benoemen.

BLACK+DECKER

Naast de topper van Philips willen we ook nog het merk BLACK+DECKER benoemen. Gezien de gevonden reviews op kruimeldieven van BLACK+DECKER willen we dit merk benoemen en de best beoordeelde kruimeldief van BLACK+DECKER uitlichten. De kruimeldieven van BLACK+DECKER zijn vaak wat prijziger dan de gemiddelde kruimeldief maar leveren absoluut top prestaties.


Keuze om te overwegen

Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger

8.8/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €60 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende auto stofzuiger is €80.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 8.8. In totaal zijn er 258 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Beste keuze van BLACK+DECKER

BLACK+DECKER DVJ325BF-QW - Kruimeldief

9.2/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €60. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een 9.2. In totaal zijn er 32 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


De kruimeldief (auto stofzuiger) met de meeste reviews

Persoonlijk kijk ik als consument wel eens naar het product met de meeste reviews. Als dit product ook nog eens een goede score heeft heb ik erg de neiging om voor dit product te kiezen. Een product wat ten eerste vaak gekocht is maar ook nog eens goed beoordeeld resulteert in mijn beleving vaak tot een goede aankoop. Zie hieronder de kruimeldief met de meeste consumentenreviews.

Stofzuiger met meeste reviews: 258

Philips MiniVac FC6149/01 - Kruimelzuiger

8.8/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 8.8. In totaal zijn er dus 258 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

Een goedkope of dure auto stofzuiger?

Uiteraard is je budget een belangrijk factor bij het bepalen van je aankoop. Zie hieronder de best beoordeelde kruimeldief voor een laag budget, voor een gemiddeld budget en voor consumenten met een groot budget.

beste budget klein keuze
Princess 332757 Turbo Tiger Compact - Kruimelzuiger Met Snoer
Princess 332757 Turbo Tiger Compact - Kruimelzuiger Met Snoer
  • Deze stofzuiger heeft in totaal 179 reviews en scoort een 8.6
  • De laatst gevonden prijs is €29.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste keuze gemiddeld budget
JAP Tornado S3 - Alles in één kruimeldief - Vast en vloeibaar - 5 kopstukken - Snoerloos - 22,2V - Carbon
JAP Tornado S3 - Alles in één kruimeldief - Vast en vloeibaar - 5 kopstukken - Snoerloos - 22,2V - Carbon
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.6
  • De laatst gevonden prijs is €65.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste keuze groot budget
AEG HX6-35TM - Kruimelzuiger
AEG HX6-35TM - Kruimelzuiger
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.0
  • De laatst gevonden prijs is €113.5 op bol.com
Bekijk op bol.com