Beste stofzuiger op basis van 44733 consumenten reviews (2021)

Wat is de beste stofzuiger van 2021? Stofzuigerkiezen.nl verzamelt elke dag naar reviews en prijzen van stofzuigers op grote webwinkels zoals bol.com en coolblue.nl. Op basis van deze reviews, selecteren wij de beste stofzuiger van dit moment. Met uiteraard de beste prijs!

Laatste update: 24 January 2021


#1 best beoordeeld op 2 webshops

Miele Complete C3 PowerLine Allergy

9.4/10 stofzuiger score

Miele Complete C3 PowerLine Allergy is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 80 reviews. Op basis van deze 80 gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 9.4. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door coolblue.nl voor €249.0.

Waarom naar dit advies luisteren?

Stofzuigerkiezen.nl luistert niet naar de marketing budgetten van grote merken of naar zogenaamde experts op het internet. Wij luisteren enkel naar de eindgebruiker, namelijk de consument. Op basis van eerlijke reviews die consumenten achterlaten selecteren wij de beste stofzuigers. Wil je andere consumenten helpen? Laat dat een goede review achter! Ons heb je al geholpen door op deze website te zijn, wij verdienen een commissie bij een verkochte stofzuiger.
Huidige top 5 op coolblue.nl

# stofzuiger Reviews & Score Prijs Bekijk
1Miele Complete C3 EcoLine Silence82 (9.3)€259.0Bekijk
2Numatic HVN-200 Henry Next185 (9.2)€219.0Bekijk
3Numatic HVN-201 Henry Next185 (9.2)€219.0Bekijk
4Numatic HVN-208 Hetty Next185 (9.2)€219.0Bekijk
11Miele Complete C3 Score PowerLine Red20 (9.2)€219.0Bekijk

Huidige top 5 op bol.com

Stofzuiger onder de 100 euro? Of meer dan 600 euro?

Welk bedrag je nu moet uitgeven voor een nieuwe stofzuiger is een veel gestelde vraag door consumenten. Koop je een stofzuiger onder de 150 euro dan zal je een stofzuiger kopen die gemiddeld gezien wat aan de goedkope kant is, koop je een stofzuiger boven de 300 euro dan koop je een stofzuiger die gemiddeld wat aan de prijzige kant is. Bij een stofzuiger boven de 300 euro zal je met name extra gaan betalen voor functies die je wellicht niet nodig hebt, let hier dus goed op. Een stofzuiger gaat gemiddeld 5 jaar mee waar een wat duurdere stofzuiger vaak wat langer mee gaat, al zal het belangrijkste blijven hoe je met je stofzuiger omgaat.


Onze keuze voor een klein budget

Primo VC17-WS - Stofzuiger met zak

9.6/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende stofzuiger is €50.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 9.6. In totaal zijn er 31 reviews gevonden voor deze stofzuiger.

Gemiddeld kost een stofzuiger €221. De duurste stofzuiger is €1449


Onze keuze voor een groot budget

Dyson V11 Absolute Extra Pro

9.0/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een 9.0. In totaal zijn er 1272 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Beste stofzuiger op Coolblue

Consumenten zijn vaak zeer tevreden over de webwinkel en service van Coolblue, daarnaast laten consumenten ook vaak een review achter op de website van Coolblue. Van deze combinatie zijn wij dan ook zeer fan en laten daarom dan ook specifiek de best beoordeelde stofzuiger van Coolblue zien.

#1 op coolblue.nl
Miele Complete C3 EcoLine Silence
9.3/10 Our Score

Op basis van de in totaal 29312 reviews is de Miele Complete C3 EcoLine Silence de beste stofzuiger van dit moment op coolblue.nl. Deze stofzuiger is zelf 82 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.3 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden voor €259.0.

Beste stofzuiger op bol.com

Bol.com is op dit moment de beste webwinkel van Nederland. Talloze consumenten hebben al een review achtergelaten op deze webwinkel, daarnaast heeft bol.com een zeer uitgebreid aanbod aan stofzuigers. Vandaar dat stofzuigerkiezen.nl ook de best beoordeelde stofzuiger van bol.com uitlicht.

#1 op bol.com
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
9.8/10 Our Score

Op basis van de in totaal 15421 reviews is de Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak de beste stofzuiger van dit moment op bol.com. Deze stofzuiger is zelf 26 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.8 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden op de webwinkel bolcom.nl voor €199.0.

Beste uit de test van consumentenbond

Zoals de naam al doet vermoeden helpt de consumentenbond graag de consument met het maken van een juiste keuze. Gezien de talloze stofzuigers op de markt test de consumentbond ook stofzuigers. Een aantal stofzuigers doen goed uit de test komen ontvangen vervolgens een best getest label, zie hieronder welke stofzuigers dit zijn.

September 2020

9.3/10 Stofzuiger score

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond

Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 1273 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 9.3. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door coolblue.nl voor €228.0.

Mei 2020

8.4/10 Stofzuiger score

AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak

AEG VX7-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 267 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 8.4. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €159.0.


Reviews, reviews en nog meer reviews

Wist je dat bol.com een grote webwinkel is maar Coolblue.nl meer reviews? Elke dag komen er talloze reviews bij die wij weer gebruiken om de beste stofzuiger te selecteren. Het kan dus zijn dat we elke week een andere ‘beste’ stofzuiger selecteren.

 

 

Stofzuiger met meeste reviews: 2049

Dyson V8 Absolute +

8.9/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 8.9. In totaal zijn er dus 2049 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

Beste stofzuiger per type

De traditionele stofzuiger is nog steeds populair al zien we wel de steelstofzuiger en stofzuiger zonder zak steeds prominenter op de markt verschijnen. Welke type bij jou past ligt aan je wensen. Mensen die lang stofzuigen kiezen vaak niet voor een steelstofzuiger en mensen met een enorme hekel aan stofzuigen zullen kiezen voor een robotstofzuiger. Zie hieronder de top stofzuigers per type

beste steelstofzuiger
Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger
Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger
  • Deze stofzuiger heeft in totaal 1124 reviews en scoort een 9.1
  • De laatst gevonden prijs is €484.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger zonder zak
Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zonder zak
Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zonder zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.6
  • De laatst gevonden prijs is €154.7 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger met zak
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.8
  • De laatst gevonden prijs is €199.0 op bol.com
Bekijk op bol.com