staande stofzuiger

Een staande stofzuiger is een stofzuiger met een steel. Deze stofzuigers zijn bekend onder de naam steelstofzuigers. Staande stofzuigers hebben geen snoer en functioneren door middel van een accu.

Bosch Readyy’y 2 in 1

Beste keuze voor een middenklasse

De Bosch Readyy’y 2in1 is een bekende steelstofzuiger of staande stofzuiger. Veel staande stofzuigers hebben een ingebouwde kruimelzuiger, zo ook de Bosch Readyy’y 2in1. De 2 in 1 verklapt het eigenlijk al, een kruimelzuiger en stofzuiger in één model. De stofzuiger is makkelijk schoon te maken en heeft een slank design waardoor je nagenoeg overal bij kan komen. Bosch heeft dit model ‘Readyy’y’ genoemd aangezien deze stofzuiger direct beschikbaar is voor een kleine stofzuiger klus. De zeer grote klus wordt lastig, je kunt namelijk tot 40 minuten stofzuigen, echter moet je wel een groot huis hebben om langer dan 40 minuten te stofzuigen.

  • Afneembare kruimelzuiger
  • 35 – 40 minuten stofzuigen
  • Klein reservoir voor het vuil (vaak legen dus)

Dyson V modellen

Beste keuze voor een topklasse

Dyson produceert topklasse staande stofzuigers. Deze modellen zijn te herkennen aan de V. Alle Dyson V modellen zijn steelstofzuigers, uiteraard de V8 momenteel als nieuwste model. Daarnaast heeft Dyson ook nog de V7 en de V6. Voorheen produceerde Dyson ook nog de VC modellen echter zijn die momenteel niet meer leverbaar en eigenlijk vervangen door betere en nieuwere V modellen. V6 : 20 minuten stofzuigen, V7: 30 minuten stofzuigen, V8: 40 minuten stofzuigen.