Beste dyson stofzuiger op basis van 57521 consumenten reviews (2021)

Welke dyson moet je kiezen?

Nieuw op de markt! Dyson V15 Detect Absolute (als je het nieuwste model wilt)
Populairste nieuwe model: Dyson V11 Torque Drive Extra (Top keuze!)
Duurste nieuwe model: Dyson v11 Absolute Extra Pro (Als je een extra accu wilt)
Populaire V10 model: Dyson v10 Absolute (Beste keus als je alleen harde vloeren hebt)
Populaire V8 model: Dyson v8 Absolute + (Beste keus voor een goedkopere Dyson)

(Tip! Heb je alleen harde vloeren? Kies dan voor een Dyson Parquet, zo bespaar je kosten)

Laatste update: 30 November 2021


Nieuw op de markt!

Dyson V15 Detect Absolute

8.9/10 stofzuiger score

Dyson V15 Detect Absolute is op dit moment de best beoordeelde dyson stofzuiger door consumenten. Deze dyson stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 2415 reviews. Op basis van deze 2415 gevonden reviews scoort deze dyson stofzuiger een 8.9. De dyson stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €749.0.

Toch wel een beetje waar….

De Dyson steelstofzuiger is tegenwoordig zo populair omdat een groot deel van de mannen in Nederland gek is op technologische hoogstandjes. Geef de gemiddelde 30’er een espresso apparaat van 1000 euro en deze kerel is binnen 2 weken een echte barista. Wil je man aan het stofzuigen krijgen en wil je ook nog eens dat hij er goed in wordt? Onmogelijk behalve met een Dyson steelstofzuiger. Ojaa, deze kan dan gelijk naast de nieuwste bladblazer of rookoven.


Dan toch de goedkoopste Dyson stofzuiger van dit moment

We halen elke dag prijzen en reviews op van Dyson stofzuigers. Over het algemeen zijn Dyson stofzuigers prijzig en vinden we dit helemaal niet erg, we willen tenslotte een technologisch hoogstandje. Wil je dan toch de goedkoopste van dit moment, zie hieronder de goedkoopste Dyson van dit moment.


Dyson met de laagste prijs

Dyson Big Ball Multi floor 2

6.9/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €485 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende dyson stofzuiger is €249.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 6.9. In totaal zijn er 112 reviews gevonden voor deze stofzuiger.

Gemiddeld kost een dyson stofzuiger €485. De duurste dyson stofzuiger is €799


Dyson V11 met de laagste prijs

/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €485. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een . In totaal zijn er reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Verschil tussen de Dyson V11 en V10

Het grote verschil tussen de Dyson V11 en de Dyson V10 is het LCD display. De nieuwe V11 van Dyson heeft namelijk een LCD display. Daarnaast is Dyson bij de V11 lijn afgestapt van de Parquet en Motorhead. De Dyson V11 lijn heeft nog wel een Animal en Absolute. Een ander groot verschil met de Dyson v10 lijn is de mogelijkheid tot een Torque vloerzuigmond. Deze borstel past zich automatisch aan op alle vloertypen, kortom het switchen van borstel wordt minder relevant. Hieronder meer informatie over welke versies van de V11 een Torque opzetstuk hebben. De aanschaf van de Dyson V11 met deze torque vloerzuigmond is dan ook aan te raden voor mensen met zowel laminaat als tapijt, heb je echter enkel harde vloeren of tapijt dan is wellicht een parquet stofzuiger voldoende en hoef je niet je portemonnee te trekken voor een V11.

Dyson V11 voor de laagste prijs op dit moment:

#1 op bol.com
Dyson V11 Animal Extra - steelstofzuiger
9.0/10 Our Score

Op basis van de in totaal reviews is de Dyson V11 Animal Extra - steelstofzuiger de beste stofzuiger van dit moment op bol.com. Deze stofzuiger is zelf 45 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.0 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden voor €640.0.

Dyson V10 voor de laagste prijs op dit moment:

#1 op bol.com
Dyson V10 Motorhead - Steelstofzuiger
9.2/10 Our Score

Op basis van de in totaal reviews is de Dyson V10 Motorhead - Steelstofzuiger de beste stofzuiger van dit moment op bol.com. Deze stofzuiger is zelf 74 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.2 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden op de webwinkel bolcom.nl voor €494.0.

Dyson stofzuiger met de meeste reviews

Stofzuiger met meeste reviews: 2430

Dyson V8 Motorhead

7.4/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 7.4. In totaal zijn er dus 2430 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

beste keuze
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een
  • De laatst gevonden prijs is € op
Bekijk op
beste keuze extra accu
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een
  • De laatst gevonden prijs is € op
Bekijk op
beste keuze harde vloeren
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een
  • De laatst gevonden prijs is € op
Bekijk op