Dyson stofzuigers – Welke Dyson kopen?

Laatste update: 7 februari 2024 door Bram

Als je op zoek bent naar een nieuwe Dyson stofzuiger, zul je al snel merken dat er een groot aantal modellen en opties beschikbaar zijn. Momenteel heeft Dyson zelfs acht verschillende series steelstofzuigers, waaronder de V8, V10, V11, V12, V15 en diverse losse modellen. Binnen elke serie zijn er ook nog eens verschillende modellen beschikbaar, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken voor jouw huishouden. Op deze pagina leggen we uit wat het verschil is tussen verschillende Dyson stofzuigers en helpen we jouw met welke Dyson je moet kiezen.

welke Dyson kopen
Dyson stofzugiers zijn in veel verschillende series en modellen te verkrijgen

De beste Dyson stofzuiger volgens gebruikers

Het kiezen van de beste stofzuiger hangt vooral af van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Als je op zoek bent naar een stofzuiger met een zak, is een Dyson-stofzuiger geen geschikte keuze, omdat alle Dyson-modellen zakloos zijn. Maar als je op zoek bent naar een krachtige zakloze stofzuiger, dan is Dyson juist een goede optie. Hieronder vind je de beste Dyson stofzuiger volgens consumenten. Naast steelstofzuigers heeft Dyson ook traditionele stofzuigers in het assortiment, dus we hebben twee beste keuzes geselecteerd:

Dyson V11
 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 87 dB
 • Gewicht: 3 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 40 minuten
Dyson Big Ball Parquet 2

De Dyson Big Ball Parquet 2 is een traditionele stofzuiger van Dyson, je bent dus niet afhankelijk van een beperkte accuduur. Ook dit model stofzuiger wordt door consumenten en gebruikers erg goed beoordeeld, zo krijgt de stofzuiger een score van 8.7 (uit 355 reviews). Dit is een Parquet uitvoering, wat inhoudt dat de stofzuiger geleverd wordt met een parketborstel voor het stofzuigen van parketvloeren.

Een steelstofzuiger of toch een traditionele Dyson stofzuiger?

Hoewel Dyson vooral bekend staat om zijn steelstofzuigers, kun je ook kiezen voor een traditionele stofzuiger van Dyson. Beide modellen hebben hun voor- en nadelen. Met een steelstofzuiger ben je erg flexibel en heb je geen gedoe met een stekker, maar je moet wel rekening houden met de accuduur. Gelukkig zijn de accu’s van Dyson tegenwoordig erg krachtig en gaan ze lang mee.

Steelstofzuigers zijn vaak prijzig vanwege de bijgeleverde accu, terwijl traditionele stofzuigers van Dyson een stuk goedkoper zijn. De prijs van een Dyson-steelstofzuiger ligt tussen de € 329,- (Dyson V8 Origin) en € 749,- (Dyson V15 Detect Absolute), terwijl de prijsrange van een traditionele Dyson-stofzuiger tussen de € 299,- (Dyson Big Ball Multi floor 2) en € 499,- (Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2) ligt. Als je een kleiner budget hebt, kan een traditionele stofzuiger een goede optie zijn.

In de onderstaande tabel vind je de goedkoopste en duurste opties voor zowel steelstofzuigers als traditionele stofzuigers van Dyson. Ook zie je de beoordelingen van consumenten en de bijbehorende prijzen.

ModelBeoordelingPrijsStofzuiger
Steelstofzuiger8.7€ 329,-Dyson V8 Origin
Steelstofzuiger8.9€ 749,-Dyson V15 Detect Absolute
Sledestofzuiger8.5€ 299,-Dyson Big Ball Multi Floor 2
Sledestofzuiger8.7€ 499,-Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Wat is het verschil tussen de Dyson modellen

Dyson heeft een breed scala aan stofzuiger series, wat geweldig is omdat er altijd een geschikte stofzuiger is voor jouw huishouden. Het grote aanbod kan het echter wel lastiger maken om een keuze te maken. Hieronder vind je een duidelijke uitleg om je te helpen bij het kiezen van de beste Dyson stofzuiger voor jouw huishouden.

Het is belangrijk om te weten dat Dyson verschillende series heeft voor zijn steelstofzuigers en wat de kenmerken zijn van elke serie:

 • V8 – Ouder model en één van de goedkoopste Dyson steelstofzuigers.
 • V10 – Stuk lager geprijsd dan andere modellen en qua zuigkracht vergelijkbaar met de V12.
 • V11 – Krachtige stofzuiger met LCD-scherm en inklikbare accu.
 • V12 – Compacte Dyson stofzuiger met de nieuwste technologie, groene laser en piëzosensor. Wel minder zuigkracht dan de V15 en V11.
 • V15 – Meeste zuigkracht (240 AW), lange gebruiksduur, Piëzosensor en zuigmond met groene laser.
 • Omni-Glide – Unieke steelstofzuiger met twee fluffyborstels, alleen geschikt voor houten of harde vloeren.
 • Outsize – Extra grote Dyson stofzuiger met meeste gebruiksduur, grootste stofreservoir, wel een stuk luider met maximaal geluidsniveau van 82 dB.
 • Micro – Dit model is extra klein en weegt slechts 1,5 kg. Wel rekening houden met een klein stofreservoir en korte gebruiksduur.
Dyson modelGebruiksduurStofreservoirGeluidsniveauVanaf prijs
V825 minuten0,54 L82 dB€ 329,-
V1045 minuten0,76 L87 dB€ 429,-
V1160 minuten0,76 L82 dB€ 549,-
V1230 minuten0,35 L73 dB€ 649,-
V1560 minuten0,77 L73 dB€ 699,-
Omni-Glide20 minuten0,2 L73 dB€ 399,-
Outsize120 minuten1,9 L82 dB€ 799,-
Micro20 minuten0,2 L76 dB€ 419,-

Verschillende series steelstofzuigers van Dyson

Onderstaand overzicht geeft een helder beeld van de verschillende series Dyson stofzuigers. Elke serie omvat diverse modellen, waarbij het verschil ligt in de bijbehorende accessoires. Meestal is er een basis model, dat het voordeligst is, maar ook de minste accessoires heeft. Het plus (+) model wordt doorgaans geleverd met de meeste accessoires en is daardoor aanzienlijk duurder. Het prijsverschil kan oplopen tot meer dan € 100,-. Als je de accessoires niet nodig hebt, is het zonde om de duurdere keuze te maken. Maar als je de accessoires wel gaat gebruiken, kan de duurdere optie de beste keuze voor jou zijn.

Dyson V15 – Steelstofzuiger met groene licht

De Dyson V15 is een krachtige draadloze stofzuiger van het bekende merk Dyson. Deze stofzuiger is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals een LCD-scherm dat realtime informatie geeft over de zuigkracht, een slimme vloersensor die de hoeveelheid vuil detecteert en zich automatisch aanpast aan verschillende vloertypen, en een krachtige motor die zelfs de kleinste deeltjes opzuigt.

 • Dyson V15 Detect Extra – Meest uitgebreide versie met nieuwe reinigingset.
 • Dyson V15 Detect Absolute – Veel accessoires, waaronder twee verschillende zuigmonden voor alle vloertypes.
 • Dyson V15 Detect + – Minst accessoires, zo bevat dit model geen Illuminated vloermond (met groene laser).

Bekijk Beschikbare modellen:

Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute

Met een 8.9 en 255 reviews wordt deze Dyson stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Zoals we van Dyson zijn gewend heeft ook dit model veel zuigkracht, zo is er ook een turbofunctie wanneer er extra veel zuigkracht nodig is en heeft de stofzuigers een maximale gebruiksduur van 60 min.

Dyson V12 – Ook groen licht en compacter

De Dyson V12 is een draadloze stofzuiger van het merk Dyson, die bekend staat om zijn krachtige prestaties en geavanceerde technologieën. Deze stofzuiger heeft een krachtige motor die tot wel 125.000 toeren per minuut kan draaien en hierdoor in staat is om zelfs de kleinste deeltjes en hardnekkig vuil op te zuigen. De V12 is ook uitgerust met een geavanceerd filtersysteem dat tot wel 99,97% van de allergenen en stofdeeltjes uit de lucht kan filteren. Daarnaast heeft de V12 een lange batterijduur van maximaal 60 minuten en is hij licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is voor het reinigen van alle oppervlakken in huis.

 • Dyson V12 Detect Slim Absolute+ – Meest uitgebreide versie met veel accessoires.
 • Dyson V12 Detect Slim Extra – Minder accessoires, maar wel nieuwe reinigingset.
 • Dyson V12 Detect Slim Absolute – Goedkoopste Dyson V12, wel alle zuigmonden voor alle vloertypes.

Bekijk beschikbare modellen:

Dyson V12 Detect Slim Absolute

Dyson V12 Detect Slim Absolute

Deze Dyson V12 Slim Absolute is één van de nieuwste steelstofzuigers van Dyson. Dit model wordt ook geleverd met de nieuwe stofzuiger mond met groene laser en een turbo zuigmond waarmee je makkelijk dierenharen op kunt zuigen. Dit model krijgt van gebruikers een gemiddelde score van 8.9 en komt als BESTE UIT DE TEST van de Consumentenbond. Het geluidsniveau van de stofzuiger is gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 2,4 kg. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model wordt ook geleverd met een extra accu waardoor deze een gebruiksduur heeft van 60 min.

Dyson V11

De Dyson V11 is krachtiger dan de V12 en wordt door gebruikers goed beoordeeld. Zo krijgt de Dyson V11 lijn de beste score van alle Dysons. De stofzuiger heeft een lange accuduur van 60 minuten en wordt ook geleverd met veel accessoires. Standaard wordt een V11 geleverd met een Motorbar zuigmond, maar je hebt bij verschillende modellen ook de keuze voor een zachte fluffy borstel. Dit maakt de stofzuiger ook geschikt voor alle vloertypes.

 • Dyson V11 Extra – Goedkoopste keuze, maar ook de minste accessoires. Bij dit model krijg je bijvoorbeeld geen zachte fluffy borstel.
 • Dyson V11 Absolute – Duurder dan de V11 Extra, maar dit model wordt wel geleverd met meer accessoires waaronder de zachte fluffy borstel.
 • Dyson V11 Total Clean – Het model met de meeste accessoires, maar ook de duurste keuze.

Bekijk beschikbare modellen:

Dyson V11 Extra

Dyson V11 Extra

Met een 9.1 en 33 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (84 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 min.

Dyson V11

Dyson V11

 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 87 dB
 • Gewicht: 3 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 40 minuten

Dyson V10

De Dyson V10 is een stuk aangenamer geprijsd dan de V11 en V15, wel moet je rekening houden met minder zuigkracht. Vanaf prijs van deze stofzuiger is € 499,-. De zuigkracht van de V11 is vergelijkbaar met de V12. Alsnog wel krachtig genoeg en ideaal voor elke huishouden. Standaard wordt dit model geleverd met MotorBar zuigmond, maar je kunt ook de keuze maken voor een zachte fluffy borstel voor houten vloeren.

 • Dyson V10 Origin – Goedkoopste keuze, maar ook de minste accessoires. Dit model wordt dan niet geleverd met een fluffy borstel.
 • Dyson V10 ExtraBij dit model krijg je ook een mini turboborstel, deze ontbreekt bij de V10 Origin.
 • Dyson V10 Absolute – Dit model wordt met de meeste accessoires geleverd, waaronder de fluffyborstel.

Bekijk beschikbare modellen:

Dyson V10 Absolute

Dyson V10 Absolute

Met een 8.9 en 875 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luidt (87 dB). De stofzuiger weegt 2,7 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model wordt ook geleverd met een extra accu waardoor deze een gebruiksduur heeft van 60 min.

Verkrijgbaar bij:

bol.com

Dyson V8

De Dyson V8 lijn is een goede keuze wanneer je naar een goedkopere Dyson op zoek bent, vanafprijs is € 329,-. Dit model heeft minder zuigkracht dan de bovenstaande modellen. Ook heeft de stofzuiger geen inklikbare accu, waardoor je de accu niet los uit het apparaat kunt halen (wel los te schroeven). De V8 wordt standaard geleverd met een motorbar zuigmond, maar je kunt er is ook de mogelijkheid voor een fluffyborstel. Verder is ook belangrijk om te weten wat de accuduur van de V8 ook een stuk korter is (maximaal 40 minuten).

 • Dyson V8 Origin – Goedkoopste en meest simpele Dyson stofzuiger. Wordt geleverd met een Motorbar zuigmond, meubelborstel en kierenzuigmond.
 • Dyson V8 Extra – Dit model wordt geleverd met een mini turboborstel om eenvoudig dierenharen te kunnen verwijderen.
 • Dyson V8 Absolute – Het meest uitgebreide model. Je krijgt hierbij ook de zachte fluffyborstel.

Bekijk beschikbare modellen:

Andere exclusieve Dyson modellen

Ook heeft Dyson sinds kort nog wat exclusieve modellen, de Dyson Outsize, Omni-Glide en Micro. Elk model heeft weer

Dyson Outsize: De Dyson Outsize is een krachtige snoerloze stofzuiger met een grotere stofbak en een breder zuigmond dan de meeste andere modellen. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere reiniging van grotere oppervlakken. Het apparaat beschikt over geavanceerde sensoren die automatisch de optimale zuigkracht aanpassen op basis van het vloertype en de hoeveelheid stof.

Dyson Omni-Glide: De Dyson Omni-Glide is ontworpen voor een gemakkelijke en wendbare reiniging van harde vloeren. Het apparaat beschikt over een uniek omnidirectioneel zuigmond met maar liefst twee fluffyborstels die moeiteloos om hoeken en obstakels kan glijden. Let wel op de Omni-Glide is alleen te gebruiken harde vloeren en niet op tapijt of een zachte vloer.

Dyson Micro: De Dyson Micro is extra licht en compact. Dit model weegt slechts 1,5 kg en is daarmee een echte lichte stofzuiger. Zuigkracht is prima en het is een uitstekene keuze voor mensen die een lichte en wendbare stofzuiger willen voor kleinere ruimtes of als aanvulling op hun huidige stofzuiger.

Gebruiksduur van een Dyson stofzuiger

Aangezien de meerderheid van Dyson stofzuigers draadloos functioneren, is het essentieel om rekening te houden met de gebruikstijd van het specifieke model. In de onderstaande tabel wordt de gebruikstijd voor elke Dyson stofzuigerserie weergegeven. Het is belangrijk om te weten dat deze tijdsduur is vastgesteld op basis van de eco-stand. Wanneer je de stofzuiger op turbostand inschakelt, zal de batterij aanzienlijk sneller leegraken. De turbostand is echter alleen nodig bij hardnekkig vuil op tapijten of vloeren, waardoor je deze stand niet vaak hoeft te gebruiken.

ModellenGebruiksduur
V825 minuten
V1045 minuten
V1160 minuten
V1230 minuten
V1560 minuten
Let op: gebruiksduur bij de laagste stand

Verschil Dyson V10 en V11

Het grote verschil tussen de Dyson V11 en de Dyson V10 is het LCD display. De nieuwe V11 van Dyson heeft namelijk een LCD display. Daarnaast is Dyson bij de V11 lijn afgestapt van de Parquet en Motorhead. De Dyson V11 lijn heeft nog wel een Animal en Absolute. Een ander groot verschil met de Dyson v10 lijn is de mogelijkheid tot een Torque vloerzuigmond. Deze borstel past zich automatisch aan op alle vloertypen, kortom het switchen van borstel wordt minder relevant.

Hieronder meer informatie over welke versies van de V11 een Torque opzetstuk hebben. De aanschaf van de Dyson V11 met deze torque vloerzuigmond is dan ook aan te raden voor mensen met zowel laminaat als tapijt, heb je echter enkel harde vloeren of tapijt dan is wellicht een parketstofzuiger voldoende en hoef je niet je portemonnee te trekken voor een V11.

Waarom geen Dyson kopen?

Twijfel je nog of je een Dyson wel of niet moet kopen? Hieronder hebben we enkele redenen opgesomd waar je geen Dyson moet kopen.

 1. Alle Dyson stofzuigers zijn zakloos, wat betekent dat ze een stofreservoir hebben in plaats van een stofzuigerzak. Hoewel dit betekent dat je geen zakken hoeft te kopen en te vervangen, vereist dit wel meer onderhoud. Je moet de stofzuiger af en toe goed schoonmaken, inclusief het legen van het stofreservoir en het reinigen van de filters.
 2. Komt stof en zelfs fijnstof vrij bij het legen. Bij het legen van het stofreservoir van een zakloze stofzuiger komt er vaak fijnstof vrij. Dit kan een probleem zijn voor mensen met stofallergieën of ademhalingsproblemen, aangezien het vrijkomen van fijnstof de symptomen kan verergeren. In dergelijke gevallen kan een stofzuiger met een stofzuigerzak een betere optie zijn.
 3. Dure keuze, hoe je het ook wendt of keert Dyson stofzuigers zijn een dure keuze. Hoewel de geavanceerde technologie en het innovatieve ontwerp van Dyson stofzuigers kunnen bijdragen aan een betere reinigingservaring, kan de hogere prijs sommige mensen afschrikken. Er zijn andere merken op de markt die goedkopere stofzuigers aanbieden met vergelijkbare functies en prestaties.

Wanneer wel een goede keuze:

Een Dyson stofzuiger kan een goede keuze zijn in de volgende situaties:

 1. Geen stofzuigerzakken: Als je geen gebruik wilt maken van stofzuigerzakken, zijn Dyson stofzuigers een uitstekende optie. Ze zijn allemaal zakloos, wat betekent dat je geen zakken hoeft te kopen en te vervangen. Dit kan op de lange termijn kosten besparen en is milieuvriendelijker.
 2. Stofzuiger en kruimelzuiger in één: Veel Dyson-modellen zijn ontworpen om te functioneren als zowel een stofzuiger als een kruimelzuiger. Met een eenvoudige aanpassing kun je de stofzuiger transformeren in een handige kruimelzuiger voor het snel opruimen van kleinere rommel.
 3. Gemak: Dyson stofzuigers staan bekend om hun gebruiksgemak. Ze zijn vaak lichtgewicht en wendbaar, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn, vooral in kleinere ruimtes of op lastig bereikbare plaatsen. Bovendien zijn veel modellen snoerloos, wat zorgt voor extra bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken.
 4. Kwaliteit en zuigkracht: Dyson stofzuigers hebben een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en zuigkracht. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een grondige reiniging van verschillende oppervlakken. Hoewel de hogere prijs van Dyson stofzuigers een nadeel kan zijn, kan het de investering waard zijn als je bereid bent te betalen voor een hoogwaardig apparaat met krachtige prestaties.

Is een Dyson een stille stofzuiger?

Dyson stofzuigers zijn over het algemeen niet de stilste stofzuigers op de markt. Hoewel ze geavanceerde technologieën en ontwerpen bevatten om geluid te verminderen, hebben ze nog steeds een hoger geluidsniveau in vergelijking met sommige andere merken en modellen. De geluidsniveaus van Dyson stofzuigers variëren afhankelijk van het specifieke model en de instellingen die je gebruikt. Gebruik je de stofzuiger in de ecostand dan zal deze minder geluid produceren dan wanneer je de turbostand gebruikt. Hieronder zie je de geluidsniveaus van verschillende Dyson stofzuigers:

ModellenGeluidsniveau
V882 dB
V1087 dB
V1182 dB
V1273 dB
V1573 dB
Geluidsniveau van de verschillende

Wat is de goedkoopste Dyson (budget keuze?)

Op dit moment zijn de stofzuigers van de Dyson V8-serie de voordeligste keuze. De Dyson V8 lijn is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goedkopere Dyson. Stofzuigers in deze lijn hebben een vanafprijs van € 329,-. Duurste model heeft een prijskaartje van € 399,- en deze wordt geleverd met extra accessoires.

Conclusie: welke Dyson moet je nu kiezen?

Er is een uitgebreid aanbod aan Dyson stofzuigers, wat het overzicht soms wat lastig kan maken. Desondanks hebben we hierboven geprobeerd om het duidelijker te maken. Dyson biedt een assortiment aan met verschillende series, waaronder de V8, V10, V11, V12 en V15, naast enkele andere specifieke modellen.

De verschillen tussen deze series zijn te vinden in zuigkracht, gebruiksduur en functies. Binnen deze diverse series bestaan er ook meerdere modellen, waarbij het voornaamste verschil zit in de meegeleverde accessoires. Momenteel is de Dyson V11 de best beoordeelde Dyson stofzuiger

Ook heeft Dyson een robotstofzuiger in haar assortiment. Zo’n robotstofzuiger is wel enorm duur, maar heeft wel een paar gave functies. Bekijk hier de pagina: Dyson Robotstofzuiger, voor meer informatie.

 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 87 dB
 • Gewicht: 3 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 40 minuten

De Dyson Big Ball Parquet 2 is een traditionele stofzuiger van Dyson, je bent dus niet afhankelijk van een beperkte accuduur. Ook dit model stofzuiger wordt door consumenten en gebruikers erg goed beoordeeld, zo krijgt de stofzuiger een score van 8.7 (uit 355 reviews). Dit is een Parquet uitvoering, wat inhoudt dat de stofzuiger geleverd wordt met een parketborstel voor het stofzuigen van parketvloeren.

Met een 8.9 en 255 reviews wordt deze Dyson stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Zoals we van Dyson zijn gewend heeft ook dit model veel zuigkracht, zo is er ook een turbofunctie wanneer er extra veel zuigkracht nodig is en heeft de stofzuigers een maximale gebruiksduur van 60 min.

Deze Dyson V12 Slim Absolute is één van de nieuwste steelstofzuigers van Dyson. Dit model wordt ook geleverd met de nieuwe stofzuiger mond met groene laser en een turbo zuigmond waarmee je makkelijk dierenharen op kunt zuigen. Dit model krijgt van gebruikers een gemiddelde score van 8.9 en komt als BESTE UIT DE TEST van de Consumentenbond. Het geluidsniveau van de stofzuiger is gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 2,4 kg. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model wordt ook geleverd met een extra accu waardoor deze een gebruiksduur heeft van 60 min.

Met een 9.1 en 33 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (84 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 min.

 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 87 dB
 • Gewicht: 3 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 40 minuten