beste steelstofzuigers

Beste steelstofzuigers 2024

Laatste update: 19 april 2024 door Bram Tigchelaar

Een steelstofzuiger is een populaire en handige keuze vanwege de draadloze bediening en flexibiliteit. Bovendien zijn de accu’s tegenwoordig flink verbeterd, waardoor de gebruiksduur meestal geen probleem meer is. Veel steelstofzuigers hebben zelfs een gebruiksduur van langer dan een uur, wat voldoende is om je hele huis te stofzuigen. Tegenwoordig heeft bijna elk merk een eigen lijn met steelstofzuigers, waardoor het aanbod ook aanzienlijk is toegenomen.

Als je wilt weten of een steelstofzuiger geschikt is voor jou, ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina lees je wat de beste steelstofzuiger is op basis van consumentenervaringen. Ook vind je een top 10 met goede alternatieven en lees je wat belangrijke factoren zijn om op te letten bij het kopen van een steelstofzuiger. Zo is niet alleen de accuduur belangrijk, maar ook het gewicht en geluidsniveau.

Dé beste steelstofzuiger op dit moment

Bij het aanschaffen van een steelstofzuiger zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Belangrijke overwegingen zijn onder meer de accuduur, het geluidsniveau, het gewicht, de zuigkracht, de accessoires, de prijs en de wendbaarheid van de stofzuiger. We baseren onze conclusies ook op feedback van gebruikers, en na vergelijking kunnen we momenteel concluderen dat de Samsung Bespoke Jet de beste steelstofzuiger is.

Dit model blinkt uit op verschillende factoren en is door gebruikers als beste beoordeeld, met een gemiddelde score van 9,1 (uit 14 beoordelingen). Daarnaast heeft de stofzuiger een uniek oplaadstation, die de stofzuiger zelf ook kan legen. De stofzuiger zelf is gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor elke vloertype, zeer wendbaar en ook op de juiste hoogt te verstellen. Het is echter wel belangrijk om te weten dat dit model een hoog geluidsniveau heeft (86 dB) en de stofzuiger vrij prijzig is. Hieronder vind je meer belangrijke informatie over deze stofzuiger:

Samsung Bespoke Jet Woody Green
 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 86 dB
 • Gewicht: 2,4 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 60 min

Alternatieven: top 10 met beste steelstofzuigers

Aangezien elk huishouden anders is en iedereen verschillende behoeften heeft, is de beste keuze voor de ene persoon mogelijk niet de beste keuze voor de andere. Het kan daarom nuttig zijn om zelf nog enkele steelstofzuigers met elkaar te vergelijken. Hieronder vind je daarom een top 10 van de best beoordeelde steelstofzuigers van 2024, inclusief specificaties en andere belangrijke informatie. Let bij het kopen van een steelstofzuiger onder andere op de volgende factoren:

 • Gebruiksduur
 • Accessoires
 • Gewicht
 • Voor welke vloertype het model geschikt is
 • Filters
 • Geluidsniveau
Samsung Bespoke Jet Woody Green

#1 Samsung Bespoke Jet Woody Green

 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 86 dB
 • Gewicht: 2,4 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 60 min
Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879

#2 Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879

Met een 9.0 en 287 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers en is daarmee ook de best beoordeelde steelstofzuiger op dit moment. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (82 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 45 min en wordt geleverd met veel handige accessoires.

Dyson V11 Extra

#3 Dyson V11 Extra

Met een 9.1 en 33 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (84 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 min.

Bosch Unlimited 7 BBS711A

#4 Bosch Unlimited 7 BBS711A

Met een 9.1 en 47 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (82 dB). De stofzuiger weegt 2,9 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 40 minuten en dit kan verlengd worden met een extra accu.

AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE

#5 AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE

Met een 9.1 en 18 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (79 dB). De stofzuiger weegt 2,88 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 minuten en is geschikt voor veel verschillende vloertypes.

Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

#6 Bosch Unlimited 8 BCS82BL24

Met een 9.0 en 89 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is hoog (76 dB). De stofzuiger weegt 3,2 kg. Bij de stofzuiger krijg je veel handige accessoires waaronder een turboborstel en een extra accu. Deze steelstofzuiger is daardoor veelzijdig en lang te gebruiken (maximaal 130 minuten)

Samsung Jet 70 Turbo

#7 Samsung Jet 70 Turbo

Met een 8.9 en 131 reviews wordt deze Samsung stofzuiger erg goed beoordeeld door zijn gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is erg hoog (86 dB). De stofzuiger weegt 3,2 kg. Deze steelstofzuiger wordt goed beoordeeld door de goede werking, hoge zuigkracht en een maximale gebruiksduur van 40 min.

Dyson V15 Detect Absolute

#8 Dyson V15 Detect Absolute

Met een 8.9 en 255 reviews wordt deze Dyson stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Zoals we van Dyson zijn gewend heeft ook dit model veel zuigkracht, zo is er ook een turbofunctie wanneer er extra veel zuigkracht nodig is en heeft de stofzuigers een maximale gebruiksduur van 60 min.

Dyson V12 Detect Slim Absolute

#9 Dyson V12 Detect Slim Absolute

Deze Dyson V12 Slim Absolute is één van de nieuwste steelstofzuigers van Dyson. Dit model wordt ook geleverd met de nieuwe stofzuiger mond met groene laser en een turbo zuigmond waarmee je makkelijk dierenharen op kunt zuigen. Dit model krijgt van gebruikers een gemiddelde score van 8.9 en komt als BESTE UIT DE TEST van de Consumentenbond. Het geluidsniveau van de stofzuiger is gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 2,4 kg. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model wordt ook geleverd met een extra accu waardoor deze een gebruiksduur heeft van 60 min.

Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9959

#10 Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9959

Met een 9.0 en 90 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt zijn de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is erg hoog (84 dB). De stofzuiger weegt 3,2 kg. Verder is het een stofzuiger met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht.

De beste uit de test van Consumentenbond

De Consumentenbond voert eveneens onderzoek uit om de beste keuze te bepalen, waarbij verschillende tests worden uitgevoerd. Tijdens deze tests worden verschillende specificaties beoordeeld, waaronder gewicht, gebruiksduur en inhoud van de stofbak. Na afloop van het onderzoek wordt elk model beoordeeld met een eindcijfer, op basis waarvan de predicaten “beste uit de test” en “beste koop” worden toegekend.

In de test van 2024 hebben vier verschillende steelstofzuigers het predicaat “beste uit de test” ontvangen, terwijl één steelstofzuiger werd bekroond met de titel “beste koop”. Hieronder vind je een overzicht van de modellen die deze predicaten hebben verdiend.

Goede goedkope steelstofzuiger

Over het algemeen zijn steelstofzuigers duurder geprijsd dan traditionele stofzuigers. Het is jammer genoeg prijzig om een goede steelstofzuiger aan te schaffen, omdat je een model met voldoende batterijduur en zuigkracht nodig hebt. Toch zijn er ook betaalbare steelstofzuigers op de markt die goed worden beoordeeld. Hieronder vind je de best beoordeelde steelstofzuiger onder de 150 euro.

Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6737

Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6737

Deze Rowenta Duals Force 2-in-1 steelstofzuiger is een goed beoordeelde stofzuiger die ook nog eens laaggeprijsd is. Een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goedkope steelstofzuiger die ook nog eens goed beoordeeld wordt. Ook is de stofzuiger veelzijdig te gebruiken, zo kun je de stofzuiger ook als kruimeldief gebruiken. Je kunt handstofzuiger uit de steel halen, waardoor je de stofzuiger op moeilijk bereikbare plekken kunt gebruiken of om de stofzuiger er even snel bij te pakken.

De gemiddelde prijs van een steelstofzuiger is € 220,-. De duurste steelstofzuiger op de markt kost € 1.249,-, maar deze wordt vaak geleverd met extra accessoires en heeft een nieuwe AI-functie. Zo wordt bijvoorbeeld de duurste steelstofzuiger (Samsung Bespoke Jet AI) geleverd met een oplaadstation dat de steelstofzuiger automatisch kan legen, extra accu voor langer stofzuigen en verschillend mondstukken. Daarbij is dit een AI versie, waarbij de stofzuiger met kunstmatige intelligentie het oppervlakte analyseert en daarop zijn zuigkracht en borstelsnelheid aanpast.

Verschillende prijsklasse met beoordeling van consumenten

Hieronder hebben we een tabel opgesteld met de best beoordeelde steelstofzuigers uit verschillende prijsklassen. Je vindt hierbij de beoordelingen van consumenten per beste keuze. Vergeet niet de reviews door te nemen om erachter te komen of goedkoop inderdaad duurkoop is.

PrijsklasseScoreBeste steelstofzuiger in prijsklasse
Onder de €150,-8.1Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6737
Tussen €150 en €300,-9.1Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879
Tussen €300 en €450,-9.1Bosch Unlimited 7 BCS711A
Duurder dan €450,-9.1Samsung Bespoke Jet

Hygiënische een steelstofzuiger met zak

Hoewel het hebben van een zak vaak als voordeel of nadeel wordt gezien, zijn de meeste steelstofzuigers tegenwoordig zakloos. Dit heeft als voordeel dat je geen extra kosten hebt voor stofzuigerzakken en dat je de stofzuiger na elke schoonmaakbeurt gemakkelijk kunt legen. Echter, kan er bij het legen van een zakloze steelstofzuiger veel fijnstof vrijkomen, wat niet ideaal is als je last hebt van een stofallergie. Daarom kan het interessant zijn om te kiezen voor een stofzuiger met zak.

Sinds kort is het mogelijk om een steelstofzuiger met zak te kopen, de zogenaamde Numatic Henry Quick. Dit is een krachtige stofzuiger met “pods”, die je gemakkelijk kunt legen zonder dat er fijnstof vrijkomt. Een ander pluspunt is dat deze stofzuiger ook is uitgerust met een luchtverfrisser, waardoor je geen last hebt van nare geurtjes.

Numatic Henry Quick

De Henry Quick is één van de weinige steelstofzuigers die een zak heeft. Ideaal want zo komt er geen stof vrij bij het legen van de stofzuiger. Ook heb je met zo'n stofzuiger veel minder onderhoud, doordat het stofreservoir niet hoeft schoon te maken. De stofzuiger is geschikt voor alle vloertypes, waaronder ook houten vloeren en is ook geschikt voor een huishouden met huisdieren. Bij de stofzuiger krijg je dan ook een turboborstel, waarmee je dierenharen makkelijk kunt verwijderen.

Nieuwe trend: steelstofzuiger met dweilfunctie

Er is een nieuwe trend op het gebied van steelstofzuigers: de steelstofzuiger met dweilfunctie. Deze stofzuigers combineren het gemak van het stofzuigen met het dweilen van de vloer in één apparaat. Door de dweilfunctie wordt de vloer niet alleen gestofzuigd, maar ook meteen schoongemaakt. Dit bespaart tijd en moeite, omdat je niet meer apart hoeft te stofzuigen en daarna de vloer moet dweilen.

De meeste steelstofzuigers met dweilfunctie hebben een afneembare watertank en een microvezel dweilpad. Het water wordt op de vloer gesproeid terwijl je stofzuigt, en de dweilpad zorgt ervoor dat de vloer direct wordt schoongemaakt. Deze stofzuigers zijn vooral geschikt voor harde vloeren, zoals tegels, laminaat en parket. Ook is er sinds kort een steelstofzuiger die water tijdens het zuigen opzuigt, hierbij wordt het vuil wordt automatisch van het water gescheiden. De Philips AquaTrio series 9000 XW9383/01 heeft deze functie, bekijk specificaties van deze stofzuiger hieronder.

Rowenta X-Force Flex 11.60 Aqua RH9890

Rowenta X-Force Flex 11.60 Aqua RH9890

Met een 9.1 en 224 reviews wordt deze Rowenta steelstofzuiger erg goed beoordeeld door zijn gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is hoog (82 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Deze steelstofzuiger wordt goed beoordeeld door de goede werking, hoge zuigkracht en een maximale gebruiksduur van 45 min. Ook krijg je bij dit model een opzetstuk waarmee je ook de vloerkunt dweilen. Dit opzetstuk is voorzien van een waterreservoir en een dweilpad. Het reservoir druppelt water over de vloer waarna je met de dweil de vloer dweilt.

Verkrijgbaar bij:

bol.com
Philips AquaTrio series 9000 XW9383/01

Philips AquaTrio series 9000 XW9383/01

Met een 8.8 en 11 reviews wordt deze Philips steelstofzuiger erg goed beoordeeld door zijn gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is hoog (76 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Deze steelstofzuiger wordt goed beoordeeld door de goede werking, hoge zuigkracht en een maximale gebruiksduur van 45 min. Dit model heeft een unieke dweilfunctie, waarmee je de vloer echt goed kunt dweilen. Naast het opzuigen van vuil kan deze stofzuiger opzuigen, hierdoor zuig je ook het vieze water van de vloer wat zorgt voor een beter schoonmaakresultaat.

Hoewel deze nieuwe trend erg handig kan zijn, is het belangrijk om te weten dat de stofzuiger met dweilfunctie niet alle traditionele dweilwerkzaamheden kan vervangen. Het is nog steeds belangrijk om regelmatig de vloer grondig te dweilen om vuil en vlekken te verwijderen.

Populaire merken met eigen steelstofzuigers

Dyson stofzuigers zijn al jarenlang zeer populair, onder andere dankzij de sterke accu’s van Dyson en het unieke ontwerp van de steelstofzuigers. Desondanks komen er steeds meer merken op de markt die ook goed worden beoordeeld. Hieronder vind je per merk de best beoordeelde steelstofzuiger.

MerkBeoordelingPrijsBest beoordeelde model
AEG9.1€ 366,-AEG AP81UB25SH 8000 ULTIMATE
Bosch 9.1€ 369,-Bosch Unlimited 7 BCS711A
Dyson9.1€ 549,-Dyson V11 Extra
Rowenta9.1€ 277,-Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879
Samsung8.9€ 299,-Samsung Jet 70 Turbo

Belangrijke informatie en tips voor het gebruik van een steelstofzuiger

Een steelstofzuiger is een heel ander soort stofzuiger dan de traditionele stofzuiger. Je gebruikt de stofzuiger volledig in je handen, waardoor de stofzuiger erg wendbaar en flexibel te gebruiken is. Houd er wel rekening mee dat dit vrij zwaar kan aanvoelen omdat je het volledige gewicht met één hand moet tillen. Er zijn nog een aantal andere belangrijke zaken om rekening mee te houden:

 1. Accuduur: bij het kopen van een steelstofzuiger is het belangrijk om op de accuduur te letten. Houd er rekening mee dat de opgegeven accuduur vaak de maximale gebruiksduur is en is gemeten wanneer de stofzuiger op de laagste stand werkt. Als je de stofzuiger in de normale stand gebruikt, zal de accu eerder leeg zijn dan de opgegeven accuduur.
 2. Accessoires: let bij het kiezen van een steelstofzuiger ook op welke accessoires er worden meegeleverd. Bijvoorbeeld of er een extra accu wordt meegeleverd, waardoor je de stofzuiger langer kunt gebruiken. Of een turboborstel om huisdierhaar eenvoudig te kunnen verwijderen.
 3. Geluidsniveau: ook is het belangrijk om rekening te houden met het geluidsniveau, omdat steelstofzuigers meestal meer geluid produceren dan andere soorten stofzuigers. Let daarom op het geluidsniveau bij het kiezen van een steelstofzuiger.
 4. Gewicht: zoals eerder vermeld, is het gewicht van een steelstofzuiger erg belangrijk. Als de stofzuiger te zwaar is, kan het moeilijk zijn om deze langdurig te gebruiken en kan het irriterend zijn. Dit is vooral belangrijk om rekening mee te houden als je niet zo sterk bent in je handen.

We hopen dat de bovenstaande informatie je helpt bij het vinden van de juiste steelstofzuiger voor jouw huishouden. Het is vooral belangrijk om te letten op jouw eigen situatie en de beste keuze te maken die geschikt is voor jou. Houd daarbij rekening met jouw eigen omgeving en het doel van het gebruik van de steelstofzuiger. Kies bijvoorbeeld voor een steelstofzuiger met een parketborstel als je een kwetsbare houten vloer hebt. En een steelstofzuiger met turboborstel als je huisdieren in huis hebt.

 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 86 dB
 • Gewicht: 2,4 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 60 min
 • Type stofzuiger: Steelstofzuiger
 • Geluidsniveau: 86 dB
 • Gewicht: 2,4 kg
 • Gemiddelde gebruiksduur: 60 min

Met een 9.0 en 287 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers en is daarmee ook de best beoordeelde steelstofzuiger op dit moment. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (82 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 45 min en wordt geleverd met veel handige accessoires.

Met een 9.1 en 33 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (84 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 min.

Met een 9.1 en 47 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (82 dB). De stofzuiger weegt 2,9 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 40 minuten en dit kan verlengd worden met een extra accu.

Met een 9.1 en 18 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: Steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is luid (79 dB). De stofzuiger weegt 2,88 kg. Verder is het een stofzuiger zonder zak. Dit model heeft een maximale gebruiksduur van 60 minuten en is geschikt voor veel verschillende vloertypes.

Met een 9.0 en 89 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is hoog (76 dB). De stofzuiger weegt 3,2 kg. Bij de stofzuiger krijg je veel handige accessoires waaronder een turboborstel en een extra accu. Deze steelstofzuiger is daardoor veelzijdig en lang te gebruiken (maximaal 130 minuten)

Met een 8.9 en 131 reviews wordt deze Samsung stofzuiger erg goed beoordeeld door zijn gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is erg hoog (86 dB). De stofzuiger weegt 3,2 kg. Deze steelstofzuiger wordt goed beoordeeld door de goede werking, hoge zuigkracht en een maximale gebruiksduur van 40 min.

Met een 8.9 en 255 reviews wordt deze Dyson stofzuiger erg goed beoordeelt door de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is Gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Zoals we van Dyson zijn gewend heeft ook dit model veel zuigkracht, zo is er ook een turbofunctie wanneer er extra veel zuigkracht nodig is en heeft de stofzuigers een maximale gebruiksduur van 60 min.

Deze Dyson V12 Slim Absolute is één van de nieuwste steelstofzuigers van Dyson. Dit model wordt ook geleverd met de nieuwe stofzuiger mond met groene laser en een turbo zuigmond waarmee je makkelijk dierenharen op kunt zuigen. Dit model krijgt van gebruikers een gemiddelde score van 8.9 en komt als BESTE UIT DE TEST van de Consumentenbond. Het geluidsniveau van de stofzuiger is gemiddeld (73 dB). De stofzuiger weegt 2,4 kg. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht. Dit model wordt ook geleverd met een extra accu waardoor deze een gebruiksduur heeft van 60 min.

Met een 9.0 en 90 reviews wordt deze stofzuiger erg goed beoordeelt zijn de gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is erg hoog (84 dB). De stofzuiger weegt 3,2 kg. Verder is het een stofzuiger met zak. De stofzuiger wordt goed beoordeeld vanwege de kwaliteit van de stofzuiger en de zuigkracht.

Deze Rowenta Duals Force 2-in-1 steelstofzuiger is een goed beoordeelde stofzuiger die ook nog eens laaggeprijsd is. Een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goedkope steelstofzuiger die ook nog eens goed beoordeeld wordt. Ook is de stofzuiger veelzijdig te gebruiken, zo kun je de stofzuiger ook als kruimeldief gebruiken. Je kunt handstofzuiger uit de steel halen, waardoor je de stofzuiger op moeilijk bereikbare plekken kunt gebruiken of om de stofzuiger er even snel bij te pakken.

De Henry Quick is één van de weinige steelstofzuigers die een zak heeft. Ideaal want zo komt er geen stof vrij bij het legen van de stofzuiger. Ook heb je met zo'n stofzuiger veel minder onderhoud, doordat het stofreservoir niet hoeft schoon te maken. De stofzuiger is geschikt voor alle vloertypes, waaronder ook houten vloeren en is ook geschikt voor een huishouden met huisdieren. Bij de stofzuiger krijg je dan ook een turboborstel, waarmee je dierenharen makkelijk kunt verwijderen.

Met een 8.8 en 11 reviews wordt deze Philips steelstofzuiger erg goed beoordeeld door zijn gebruikers. Deze stofzuiger valt in de categorie: steelstofzuigers. Het geluidsniveau van de stofzuiger is hoog (76 dB). De stofzuiger weegt 3 kg. Deze steelstofzuiger wordt goed beoordeeld door de goede werking, hoge zuigkracht en een maximale gebruiksduur van 45 min. Dit model heeft een unieke dweilfunctie, waarmee je de vloer echt goed kunt dweilen. Naast het opzuigen van vuil kan deze stofzuiger opzuigen, hierdoor zuig je ook het vieze water van de vloer wat zorgt voor een beter schoonmaakresultaat.