Beste parket stofzuiger op basis van 57521 consumenten reviews (2021)

Een stofzuiger geschikt voor een harde houten vloer heeft voldoende zuigkracht nodig en een borstel die niet het hout beschadigt. Let hier dus goed op! Tegenwoordig hebben veel stofzuiger een parket borstel.

Laatste update: 30 November 2021


#1 stofzuiger voor parket

Miele Complete C3 Score Red PowerLine - Stofzuiger

9.4/10 stofzuiger score

Miele Complete C3 Score Red PowerLine - Stofzuiger is op dit moment de best beoordeelde parket stofzuiger door consumenten. Deze parket stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 299 reviews. Op basis van deze 299 gevonden reviews scoort deze parket stofzuiger een 9.4. De parket stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €199.0.

Belangrijk bij de aanschaf van een parket stofzuiger:

  • Stofzuigers geschikt voor parket hebben een parketborstel
  • Een goede parketborstel zal je vloer niet beschadigen 
  • Met een goede parketborstel kun je flexibel en wendbaar over je vloer


Onze keuze voor een goedkope parket stofzuiger

PRIMO VC17-WS Stofzuiger - Met Stofzak - incl. 4 Zakken - Combizuigmond - Blauw/Zwart

9.4/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €232 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende parket stofzuiger is €68.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 9.4. In totaal zijn er 49 reviews gevonden voor deze stofzuiger.

Gemiddeld kost een parket stofzuiger €232. De duurste parket stofzuiger is €1499


Onze keuze voor een groot budget

Xiaomi Roborock S6 MaxV - Robotstofzuiger met dweilfunctie

9.6/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €232. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een 9.6. In totaal zijn er 65 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Beste parket stofzuiger op Coolblue

Coolblue heeft veel stofzuigers voor harde vloeren. Maar welke is het beste beoordeeld? Zie hier de best beoordeelde stofzuiger voor harde vloeren van Coolblue.

#1 op coolblue.nl
Numatic HVN-208 Hetty Next
9.2/10 Our Score

Op basis van de in totaal 15510 reviews is de Numatic HVN-208 Hetty Next de beste stofzuiger van dit moment op coolblue.nl. Deze stofzuiger is zelf 215 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.2 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden voor €200.0.

Beste parket stofzuiger op bol.com

Bol.com heeft nog veel meer veel stofzuigers voor harde vloeren dan Coolblue (alleen niet meer consumentenreviews). Zie hier de best beoordeelde stofzuiger voor harde vloeren van bol.com.

#1 op bol.com
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
9.8/10 Our Score

Op basis van de in totaal 16331 reviews is de Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak de beste stofzuiger van dit moment op bol.com. Deze stofzuiger is zelf 38 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.8 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden op de webwinkel bolcom.nl voor €199.0.

Parket stofzuigers van bekende merken

Hieronder wordt de best beoordeelde parket van Philips en de best beoordeelde stofzuiger van Miele uitgelicht. Twee zeer bekende merken in de stofzuiger wereld.

9.0/10 Stofzuiger score

Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 - Steelstofzuiger

Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 - Steelstofzuiger is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 151 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 9.0. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €499.0.

9.8/10 Stofzuiger score

Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak

Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 38 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 9.8. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €199.0.


Parket stofzuiger met meeste reviews

Sommige consumenten willen gewoon een betrouwbare veel gekochte stofzuiger voor harde vloeren. Zie hier de parket stofzuiger met de meeste consumentenreviews.

Stofzuiger met meeste reviews: 2430

Dyson V8 Motorhead

7.4/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 7.4. In totaal zijn er dus 2430 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

Beste stofzuiger per type

Met zak of zonder zak? Of toch liever een steelstofzuiger. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger voor parket per type.

beste steelstofzuiger
Samsung VS15T7031R1/EN - Jet 70 Turbo - Steelstofzuiger
Samsung VS15T7031R1/EN - Jet 70 Turbo - Steelstofzuiger
  • Deze stofzuiger heeft in totaal 105 reviews en scoort een 8.3
  • De laatst gevonden prijs is €253.1 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger zonder zak
Rowenta Silence Force Cyclonic RO7691 - Stofzuiger zonder zak
Rowenta Silence Force Cyclonic RO7691 - Stofzuiger zonder zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.1
  • De laatst gevonden prijs is €229.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger met zak
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.8
  • De laatst gevonden prijs is €199.0 op bol.com
Bekijk op bol.com