Beste parket stofzuiger op basis van 44733 consumenten reviews (2021)

Een stofzuiger geschikt voor een harde houten vloer heeft voldoende zuigkracht nodig en een borstel die niet het hout beschadigt. Let hier dus goed op! Tegenwoordig hebben veel stofzuiger een parket borstel.

Laatste update: 24 January 2021


#1 stofzuiger voor parket

Miele Complete C3 PowerLine Allergy

9.4/10 stofzuiger score

Miele Complete C3 PowerLine Allergy is op dit moment de best beoordeelde parket stofzuiger door consumenten. Deze parket stofzuiger is gevonden op 2 verschillende webwinkels en heeft in totaal 80 reviews. Op basis van deze 80 gevonden reviews scoort deze parket stofzuiger een 9.4. De parket stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door coolblue.nl voor €249.0.

Belangrijk bij de aanschaf van een parket stofzuiger:

  • Stofzuigers geschikt voor parket hebben een parketborstel
  • Een goede parketborstel zal je vloer niet beschadigen 
  • Met een goede parketborstel kun je flexibel en wendbaar over je vloer


Onze keuze voor een goedkope parket stofzuiger

Inventum ST306BZA - Stofzuiger met zak

9.0/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221 echter wil dit niet zeggen dat een wat goedkopere stofzuiger minder presteert. De volgende parket stofzuiger is €69.0 Deze stofzuiger scoort alsnog een 9.0. In totaal zijn er 150 reviews gevonden voor deze stofzuiger.

Gemiddeld kost een parket stofzuiger €221. De duurste parket stofzuiger is €1449


Onze keuze voor een groot budget

Dyson V11 Animal

9.2/10 Stofzuiger score

Gemiddeld zijn stofzuigers €221. Deze stofzuiger is wat prijziger. Je betaalt vaak voor extra zuigkracht, functies maar ook duurzaamheid. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger boven de 600 euro. Deze stofzuiger scoort een 9.2. In totaal zijn er 44 reviews gevonden voor deze stofzuiger.


Beste parket stofzuiger op Coolblue

Coolblue heeft veel stofzuigers voor harde vloeren. Maar welke is het beste beoordeeld? Zie hier de best beoordeelde stofzuiger voor harde vloeren van Coolblue.

#1 op coolblue.nl
Miele Complete C3 EcoLine Silence
9.3/10 Our Score

Op basis van de in totaal 15847 reviews is de Miele Complete C3 EcoLine Silence de beste stofzuiger van dit moment op coolblue.nl. Deze stofzuiger is zelf 82 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 9.3 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden voor €259.0.

Beste parket stofzuiger op bol.com

Bol.com heeft nog veel meer veel stofzuigers voor harde vloeren dan Coolblue (alleen niet meer consumentenreviews). Zie hier de best beoordeelde stofzuiger voor harde vloeren van bol.com.

#1 op bol.com
Philips SpeedPro FC6727/01 - Steelstofzuiger
10.0/10 Our Score

Op basis van de in totaal 11431 reviews is de Philips SpeedPro FC6727/01 - Steelstofzuiger de beste stofzuiger van dit moment op bol.com. Deze stofzuiger is zelf 1 keer beoordeeld. Gemiddeld scoort deze stofzuiger een 10.0 op basis van deze beoordelingen. De stofzuiger wordt momenteel het aangeboden op de webwinkel bolcom.nl voor €186.0.

Parket stofzuigers van bekende merken

Hieronder wordt de best beoordeelde parket van Philips en de best beoordeelde stofzuiger van Miele uitgelicht. Twee zeer bekende merken in de stofzuiger wereld.

8.9/10 Stofzuiger score

Philips SpeedPro FC6727/01 - Steelstofzuiger

Philips SpeedPro FC6727/01 - Steelstofzuiger is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 258 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 8.9. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €186.0.

9.8/10 Stofzuiger score

Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak

Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak is op dit moment de best beoordeelde stofzuiger door consumenten. Deze stofzuiger is gevonden op 3 verschillende webwinkels en heeft in totaal 26 reviews. Op basis van deze gevonden reviews scoort deze stofzuiger een 9.8. De stofzuiger wordt het goedkoopste aangeboden door bol.com voor €199.0.


Parket stofzuiger met meeste reviews

Sommige consumenten willen gewoon een betrouwbare veel gekochte stofzuiger voor harde vloeren. Zie hier de parket stofzuiger met de meeste consumentenreviews.

Stofzuiger met meeste reviews: 2049

Dyson V8 Absolute +

8.9/10 Stofzuiger score

De stofzuiger met de meeste reviews willen we je niet onthouden. We zien meestal dat enorm veel reviews niet ten goede komt van de gemiddelde score echter scoort deze topper alsnog een 8.9. In totaal zijn er dus 2049 reviews gevonden. Met dit aantal is het de stofzuiger met de meeste consumentenreviews die wij kunnen vinden.

Beste stofzuiger per type

Met zak of zonder zak? Of toch liever een steelstofzuiger. Zie hier de best beoordeelde stofzuiger voor parket per type.

beste steelstofzuiger
Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger
Dyson V10 Absolute - Steelstofzuiger
  • Deze stofzuiger heeft in totaal 1124 reviews en scoort een 9.1
  • De laatst gevonden prijs is €484.0 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger zonder zak
Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zonder zak
Philips PowerPro Active FC9556/09 - Stofzuiger zonder zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.6
  • De laatst gevonden prijs is €154.7 op bol.com
Bekijk op bol.com
beste stofzuiger met zak
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
Miele Complete C2 Jubilee PowerLine - Stofzuiger met zak
  • Deze stofzuiger heeft in totaal reviews en scoort een 9.8
  • De laatst gevonden prijs is €199.0 op bol.com
Bekijk op bol.com