beste stofzuiger

Wanneer je kiest voor een nieuwe stofzuiger wil je een stofzuiger die perfect past bij jouw wensen en budget. Je kunt kiezen uit honderden stofzuigers, elke stofzuiger met zijn eigen unieke voor- en nadelen. Men vraagt zich af wat is de:

  • Beste stofzuiger voor huisdieren
  • Beste stofzuiger voor parket
  • Beste stofzuiger met een A+ label 
  • Beste stofzuiger onder 65 decibel
  • Beste stofzuiger onder de 100 euro

Je wilt niet die stofzuiger stofzuiger die een half jaar later weer bij het afval kan. Je wilt echter ook niet investeren in talloze eigenschappen die je niet nodig hebt.

Wij hebben talloze webwinkels afgestruind, duizenden reviews verzamelt en geanalyseerd. Vervolgens hebben we diverse toplijsten samengesteld. We beginnen met de top 3 stofzuigers puur op basis van reviews.

Top 3 meest beoordeelde stofzuigers

Reviews worden verzameld van Coolblue (stofzuigerstore) en Wehkamp. De goedkoopste prijs wordt gezocht bij Coolblue, Wehkamp, bol.com en Mediamarkt.

Top 3 meest beoordeelde stofzuigers (onder de 100 euro)

Stofzuigers zijn duur. Veel consumenten willen niet al te veel betalen voor een stofzuiger. Deze consumenten vinden het geen probleem om wat gebruiksgemak, design of innovatie te missen. Ze willen een stofzuiger die doet wat hij moet doen namelijk stofzuigen. Zie hier 3 stofzuigers onder de honderd euro. Niet genoeg? Bekijk dan alle goedkope stofzuigers.

Top 3 meest beoordeelde stille stofzuigers

Populair zijn tegenwoordig stille stofzuigers. Dit zijn stofzuigers die wat minder decibel produceren (ongeveer rond de 60 decibel). Het geluidsniveau is ongeveer net zo hard als mensen die aan het praten zijn. Het voordeel van een stille stofzuiger is dat je tijdens het stofzuigen nog rustig een muziekje kan luisteren of uiteraard dat je ’s nachts kan gaan stofzuigen zonder de onderbuurman lastig te vallen.

Top 3 meest beoordeelde energiezuinige stofzuigers

Sinds september 2017 worden stofzuiger fabrikanten gedwongen om energiezuinige stofzuigers te fabriceren. Voorheen werd er namelijk met name geadverteerd met hoge wattages, wat uiteraard niet goed is voor het milieu. Fabrikanten hebben nu op andere vlakken moeten innoveren om alsnog stofzuigers te maken met een sterke zuigkracht. Hieronder de top 3 stofzuigers die tenminste een A+ label hebben. Bekijk hier alle energiezuinige stofzuigers.